OUTFIT <

IMG_6022
IMG_6023
IMG_6024
IMG_6027

IMG_6028

Klänning Zara // Trenchcoat Zara // Väska Mango // Sneakers Åhlens // Solglasögon Celine 

Såhär såg jag ut igår. Älskar denna trenchcoaten jag köpte på Zara förra året. Fortfarande min absoluta favorit i garderoben! Passar på att lite outfits bilder till er nu när jag har vacker miljö omkring mig.

När jag packar så packar jag alltid outfits till dag och kväll, blir så jäkla mycket enklare att båda packa och klä på sig då under semestern. Gör ni samma? Min mamma är tvärtemot, aldrig sett något packa så dåligt som henne haha. Hon packar alltid 30 min innan taxin kommer och då slänger hon bara ner det första hon hittar. Så hon har aldrig kläder som passar ihop haha. Men kvinnan kan ju klä sig så hon får ihop det ändå på något sätt. Men ni ska se hennes väska… allt är verkligen nerslängt i det sista. Kläder, skor, produkter, krämer, borstar, strumpor, smink… allt i en enda stor röra! Så långt ifrån mig haha. Där har jag ärvt pappas pedanta tänk. Jag packar i lugn och ro dagen innan och kör då som sagt olika outfits för dagarna. Alla produkter ligger sorterade i olika necessärer, strumpor & underkläder i små förpackningar… amen ni fattar. Och allt ligger väldigt fint och snyggt vikt. Lite små stolt över mig själv hehe.

Hörs snart <3

 

3 reaktioner på “OUTFIT <”

 • Kajsa skriver:

  Asså haha kan verkligen föreställa en film hur din mamma är när hon packar i sista minuten och du står där med din färdigpackade resväska vid dig. Som sagt ni ser ut att ha det mysigt i Spanienland, förresten du har bara inte ärvt din pappas pedanta tänk utan även utseendet, tycker du är mest lik din pappa av dina syskon typ ögonformen 🙂

  Ha en fortsatt trevlig dag Bianca! Älskar din blogg <3

 • malin skriver:

  Skulle vara kul om du fotade din packning hur allt ligger nu när du packar för hemresan 😉

 • emma skriver:

  Hej! Underbar blogg du har. Du verkar så himla härlig och du är ren perfektion! Jag tänkte höra om du köpt klänningen ganska nyss? Den var väldigt snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *