ROOFTOP OUTFIT

IMG_6078
IMG_6081
IMG_6084
IMG_6076
IMG_6086
IMG_6091
IMG_6098

IMG_6099
 Sweather H&M // Skor Zara 

Detta hade jag på mig en kväll när vi var ute och åt middag inne i stan. En mysig större ”kofta” från H&M som jag körde som en soft klänning till mina mest använda par skor från Zara. Tyckte det var fint och soft ihop och till detta körde jag på mammas nya väska på YSL 🙂 Älskade detta ljus som vi fångade uppe på en av mormor & morfars tak här.

Nu ska jag hoppa in i bubbelpoolen innan vi gör oss i ordning för sista middagen här. Puss <3

Btw: Kul att ni var en del som ville ha mer outfit bilder! Då ska jag göra allt jag kan för att tvinga mamma att fota av mig mer när vi kommer hem 🙂

9 reaktioner på “ROOFTOP OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *