THANKFUL

IMG_6347
IMG_6354

IMG_6361
Världens bästa present

Godmorgon från en trött Bianca. Somnade väääldigt sent inatt. Var uppe sent för att packa och fixa så ni får upp massa inlägg medan jag är uppe och flyger idag. Men iallfall, nu är det alltså dags för detta gänget att flyga hem till Sverige igen. Vi har haft världens bästa 5 dagar här i underbara Nerja och allt är tack vare mina underbara och älskade morföräldrar. Vi fick nämligen detta av dem i julklapp allihopa och oj vad tacksamma vi är! Denna resa har överträffat alla mina förväntningar. Och jag har tusen fler bilder att visa er så ni får stå upp med ännu fler härliga semester bilder när jag kommer hem 🙂

Oj, nu ropar det på mig därute. Ses under dagen. Puss <3

 

3 reaktioner på “THANKFUL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *