LET´S DANCE

IMG_6373
IMG_6374
IMG_6371
IMG_6376
IMG_6375
IMG_6378
IMG_6382

IMG_6384
Nice to be back! Brings back some memories…

God förmiddag på er! Igår var jag och Benjamin på Let´s Dance. Shit vad sjukt och kul det var att var tillbaka, fast denna gången var det inte Benjamin som stod på scenen… Kändes skumt. Som att det inte var på riktigt typ haha. Även hur bra denna säsong är så tycker jag inget kan bräcka förra säsongen!! Benjamin som fick mig att börja rysa och gråta i varje avsnitt och charmade hela svenska folket. Steffos personlighet som gjorde att man bara smälte och hela energin förra året var mycket härliga tycker jag. Kanske för att jag är Benjamins syster och var mer involverad men ändå, så jag känner!

Nu sitter jag i köket och precis kommit hem från en långpromenad runt sjön med Marqy. Vilket värder!! Vaknade lite sent imorse…Sov i mammas säng inatt då hon sov över hos Jessica och den är så jäkla skön så när jag vaknade imorse valde jag att somna om helt enkelt. Så naja!

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma och sen förhoppningsvis ut och springa lite. Är taggad på att börja träna igen. Var ett tag sen…!

Puss!

 

17 reaktioner på “LET´S DANCE”

 • Louise Selenius skriver:

  Hahaa kolla tanten till höger! 😀

 • margareta skriver:

  Hej Bianca !
  Välkommen hem och tack för alla fina bilder som du bjudit på ni är såå fina hela familjen 😉
  Sen kommer vi till Let`s Dance Visst var Benjamin överlägsen jag njöt varje avsnitt som en gammal dansare som jag är…
  Men nu ska vi hålla oss till dans inte att de är trevliga el har varit fantastiska idrottsmän…
  Steffo gick vidare p.g.a han är anställd på Tv 4 inte för att han kunde dansa 🙁 (många röster)
  Stenmark kan Inte dansa han gör fel hela tiden med fötterna och hållningen det ser jag som kan dans, han röstas fram av Svenska folket…Tycker synd om Marie & Jonas som dansar såå fantastiskt ….
  Vinner Stenmark så är det inte rättvis bedömning ingen tävling av dans anser jag då röstar man för att man är populär…
  Jag vill se dej dansa nästa omgång för jag tror att du kan dansa jag tror på dej liksom Benjamin, Pernilla kunde dansa men blev utröstad jag tror att hon hade kunnat utvecklats har musiken i blodet….rytmiken måste sitta.
  Blev såå glad när jag hörde att du och Philip ska flytta ihop, är det i Sth el Gbg spännande Lycka till Kära Bianca Stor kram till er båda Hälsn fr Malmö

 • Sara skriver:

  Vart är outfiten ifrån? Jätte fin

 • Emma skriver:

  Aaaah, riktigt snygga kläder!! Vart är dom ifrån? 😀

 • Stenis i alla väder skriver:

  Stenis gör en Kevin Walker, hjärtat på rätt ställe räcker. Andra åker då faller Marie.

 • malin skriver:

  du är såååå snygg!!!!!!! blir nästan arg haha!
  Var är byxorna ifrån?! Dom satt som ett smäck på dig!
  stor kram!

 • Sarah skriver:

  Vart har du köpt toppen??? Tacksam för svar den var skitsnygg på dig

 • Hanna skriver:

  vart kommer outfiten ifrån döööör så snyggt!!

 • Ellinor skriver:

  Vaaaart konmer toppen ifrån? Super snygg!

 • Pernilla skriver:

  Biancas outfit är en byxdress som vi hittade i Nerja och som jag tvingade henne att prova då jag visste att den skulle sitta som en smäck på henne! Vilket den också gjorde…! 😉

 • Sarah skriver:

  Var det något speciellt märke eller butik?

 • Irene skriver:

  wOW VILKEN BRUD!

 • Jessica skriver:

  Så himla fin och snygg byxdress…….ååå vill verkligen köpa en likadan 🙂 please vad heter märket eller butiken ni köpte den i? 🙂

 • Hannah skriver:

  Cool outfit!

 • hanna skriver:

  hej Bianca!
  as snygga btxor och tröja var är de ifrån?;)

 • Viktoria S skriver:

  Benjamin hade vunnit detta år också, om han varit med! Han var ju outstanding!! Bättre än alla jag kan minnas som varit med under åren. Grymt stolt syster hade jag varit, vilket jag vet att du är! 🙂 Kram till dig fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *