MALLORCA

IMG_6325

 

IMG_6327

 

IMG_6329

 

Hej på er! Förlåt för min frånvaro denna vecka men jag kände att jag ville fokusera helhjärtat på att komma tillbaka till mitt vanliga jag utan att känna massa måsten att blogga 3 gånger om dagen. Och det har varit jätte skönt. Jag har jobbat lite i mammas andra butik MiNilla så jag tänkt på annat och jag och Phillipe har börjat komma igång med våran lägenhet. Så livet börjar gå vidare nu, även fast jag gråter varje dag, har fortfarande svårt att sova om nätterna och problem med andningen men jag börjar må bättre.

Just nu befinner jag mig på Mallorca och hälsar på pappa. Jag fick det i present av min fantastiska pojkvän när vi firade vår 1års dag förra veckan.  Behöver verkligen den här resan och få slappna av med pappa och få vara pappas lilla prinsessa igen. Och som överraskning till pappa så tog jag med mig Benjamin hit. Vi överraskade honom på flygplatsen här och han hade ingen aning, så glad som han blev! Så nu ska jag ta det lugnt, chilla på stränder och äta massvis med god mat.

Hörs senare vänner <3 Tack för allt ert stöd. Ni är verkligen underbara <3 Massa kärlek till er!

13 reaktioner på “MALLORCA”

 • victoria skriver:

  Kämpa på finis <3<3

 • emma skriver:

  Så härligt att du börjar må bättre! All kärlek och styrka till dig <3 När du känner för det, kan du inte skriva ett inlägg om din och Philippes 1-årsdag? Typ hur ni firade det, vad ni gjorde och sånt 🙂 Vore jätteroligt att läsa hur du firade ditt första år tillsammans med din kärlek! 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej! Jättefin blogg och likaså du! Jag ska till Mallorca den 25 maj, ska bo i Alcudia. Vet du några bra ställen där? Är det varmt där nu? Kram 🙂

 • Emma skriver:

  Vackra bilder!! 🙂

 • Therese skriver:

  Vilken fantastik present att få åker ner till Mallis och hälsa på er pappa! Njut!! 🙂

 • mikkis skriver:

  va härligt att höra att det gå framåt
  vilken fin kille du ha – grattis till ett årsdagen
  skönt att få lite ”pappa-kärlek”
  o lycka till med eran första lgh

 • Marie skriver:

  Hälsa pappa att vi kommer och besöker La Perla i början av oktober. Han kan boka ett bord till oss redan nu 😉
  Stor kram o massor av styrka till dig fina Bianca

 • Diman Dilir skriver:

  härliga bilder!

 • marie k skriver:

  Önskar dig och din kära all lycka nu när ni inreder ert första hem. Ta hand om varandra, lyssna på varandra och somna aldrig arga på varandra. Stor kram till dig Bianca från mig.

 • maria g skriver:

  Du måste visa sen inredningen i lägenheten då kul att få se älskar mallis min favoritö kramis.

 • Johanna skriver:

  Vad härligt att du mår lite bättre och att vardagen har börjat rulla på, hur konstigt det än låter så är det oftast vardagen som tar oss ur våra sorger för man tar sig hemifrån till ett jobb. Man gör något annat än bara går hemma och sörjer och man får känna sig behövd bland arbetskamrater.
  Hoppas du har det jättebra nere hos pappa och att allt går bra med lägenheten. Stort lycka till!!
  Kram!

 • JuliaRo skriver:

  Tänk så stark du är ❤️
  Vad härligt för dig att få vara pappas flicka och att ni bara får rå om varandra och bada i kärlek. Vilken underbar pojkvän du har som gav dig denna resa 🙂
  Och vad kul att pappas övverraskning Benjamin hängde på 😉
  Mys och ät gott fina människor. Stor kram från Julia ❤️❤️❤️

 • Klara skriver:

  Skönt att du mår bättre! Det är svåra tider, men de tar man sig igenom och uppskattar det man fick och tar nya andetag till nästa dag igen :). Man känner att man också måste ge tillbaka de gånger du fått mig må bättre genom att läsa din blogg och få sig ett leende på läpparna. Kramar till dig och familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *