LA PERLA

IMG_6399
IMG_6413
IMG_6400
IMG_6418
IMG_6403
IMG_6402

IMG_6409
 Hello alla härliga vänner. Har precis kommit tillbaka hem efter en super härlig dag på stranden. Vilket jäkla väder!!! Så extremt skönt att gå runt med bikini och doppa fossingarna i vattnet, äta en fräsch sallad och sippa på en mango juice… Jag njuter som sagt här. Om jag behövde denna resa…

Igår åt vi på pappas restaurang igen, varför gå till en annan när hans mat är bäst i stan liksom (hehe). Jag tog hans lasagne som är den absolut bästa nånsin. Den liknar inte vanlig lasagne, en klass för sig helt enkelt.

Ni måste bara hit och äta om ni är på Mallorca!!! Och jag rekommenderar varmt lasagnen!! Benjamin, hungrig som han alltid är, tog en tallrik med pappas favoriter som man kan beställa om man är 2 personer. Men i vår familj äter vi upp en sådan utan problem helt själva haha. Kockarna känner oss så väl här att dem till och med lassar på med allt extra på varje tallrik för att de vet vilka matgrisar vi är haha.

Nu ska jag stänga ihop datorn och dra ner till stan för lite shopping 🙂 Hörs senare ikväll, om jag hinner.

Puss <3

1 reaktion på “LA PERLA”

  • Joanna skriver:

    Hej Bianca. Va fin du är. Kul o se dig med ett leende på läpparna och du är sådan söt naturligt vacker tjej! Njut av resan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *