BEACH OUTFIT

IMG_6539
IMG_6542
IMG_6546

IMG_6554

IMG_6541
IMG_6552
IMG_6548

IMG_6562

Strand cape ifrån butik MiNilla  

Såhär såg jag ut när vi hände på Zero Beach för någon dag sedan. Denna ursnygga capen är ifrån mamma butik MiNilla på Fleminggatan 69. Vet inte om den fortfarande finns kvar där men ni kan ju alltid kika in och kolla 🙂 Den var iallafall super skön i detta varma varma väder, kändes som hela kroppen andades i den liksom.

Godmorgon förresten! Vaknade liiite för sent imorse, men skyller det på att pappa inte väckte mig i tid och att jag drömde en hemsk hemsk mardröm inatt, dock var Marqy med i drömmen så kändes lite som att jag fick mysa med honom iallafall.

Nu ska vi ut på pappas kompis båt och spendera hela dagen där. Är såå glad att vi valde att stanna kvar några dagar!! Har tidsinställt lite inlägg till er som kommer upp under dagen så håll utkik 🙂 Eller följ mig på min snapchat (biancaingrosso1).

Puss <3

3 reaktioner på “BEACH OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *