VITARE TÄNDER MED CONSTANT WHITE

unnamed
unnamed

 

Ni minns väl att jag för ett tag sen berättade om mina vänner på Constant White. Sedan dess har det ju hänt en hel del i mitt liv och jag har därför inte haft någon möjlighet att berätta mer om deras grymma produkter.

För er som inte vet så är Constant White ett svensk företag som erbjuder kliniskt säkrade tandblekningsprodukter för hemmabruk. Constant White använder sig av samma gel som klinikerna gör men det är priset som är den enda och stora skillnaden. Det är bara att följa några enkla steg för ett vitare leende:

Man börjar med att forma skenorna man får med i kokande vatten i ungefär 5-10 sekunder (tills man ser att skenorna börjar mjukna), sedan formar man skenorna i munnen innan man tillsätter gelen. Därefter är det bara att hålla skenorna i munnen i ungefär 30-60 minuter. Sen upprepar man bara behandlingen i en vecka och därefter har du det vita leendet du alltid drömt om.

Perfekt nu när sommaren närmar sig även om vädret kanske spökar just nu! Helt ärligt, vem tackar nej till vitare tänder med detta kanon pris ni får?!

Detta är en produkt som jag verkligen rekommenderar! Visserligen har jag hyfsat vita tänder men jag har själv använt mig av Constant Whites produkter och jag har fått flera nyanser vitare tänder redan efter första användningen.

Nu har jag också övertalat mina vänner på Constant White om att förlänga deras grymma lanseringserbjudande för er läsare.

Vid köp av deras tandblekningskit får man nu en tandblekningspenna på köpet värde 299:-. Ni får alltså ett tandblekningskit och en tandblekningspenna för endast 399 :- Och erbjudandet hittar ni HÄR 

In och köp vänner 🙂

3 reaktioner på “VITARE TÄNDER MED CONSTANT WHITE”

 • Agnes skriver:

  Hej!
  Jag har länge funderat på att bleka mina tänder, men jag har inte haft råd att gå till tandläkare och inte heller vågat pga alla risker etc som finns med hemmablekningskit.
  Jag är nyfiken på om du har haft några besvär eller biverkningar under tiden du använt produkten?
  Kram på dig!

 • Bianca Boström skriver:

  hej finaste du!!
  Jag har en fråga angående detta tandblekningskit för funderar på att beställa hem det!!
  Hur länge håller det när man har använt det?

 • Sanna skriver:

  hejsan! Detta låter ju verkligen kanonbra! Hur länge håller de? Hur ofta måste man bleka alltså? Min tandläkare pratade om att man varken skulle dricka kaffe eller vin om man bleker. Hur sant är de?
  //Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *