THE PERFECT JUMPSUIT

IMG_6815
IMG_6817
IMG_6824
11121034_631677113636179_1671539168_n
IMG_6826
IMG_6825

IMG_6827
”Just take the photo already….”

Här har ni verkligen alla mina favoriter på i en och samma outfit! Min favvo jumpsuit (ZARA) som jag alltid sätter på mig när jag inte har en blekaste aning om vad jag vill ha på mig, den funkar alltid och får alltid lika många komplimanger för den. Mammas väska (YSL) som jag snott och använder typ dagligen (hehe), klockan (Daniel Wellington) som jag tycker ser så chic och kvinnlig ut. Mina älsklingsringar ifrån BudToRose (finns hos MiNilla).

Och som vanligt kör jag på min favvo sminkning med brun & lila ögonskugga och avslappnade större lockar. Synd bara att det var sån dålig kvalité på bilderna… Vet inte vad som hände med min kamera där.. :/

Btw, sorry för att det är samma pose hela tiden. Men behövde knäppa av dessa fort som f*n! Men ska bli bättre på det 🙂 Promise!

Ett tips jag har är att faktiskt köpa en grym svart jumpsuit (som denna) som blir ett plagg du alltid känner dig snygg i som du alltid kan köra på om alla plagg i garderoben sviker dig 🙂 Funkat för mig iallfall 🙂

Puss!

17 reaktioner på “THE PERFECT JUMPSUIT”

 • maria g skriver:

  Hej v fint finns ringarna o köpa i minilla affären
  ha det bra kramis.

 • lisa skriver:

  åh vad fin<3

 • Kajsa skriver:

  Snälla bianca, svara gärna på min kommentar.

  Jag vill gärna få kost och träningstips av dig, kan du inte skriva ett inlägg hur du började med att gå ner i vikt och vad dina tankar kring det var. Hur gjorde du? liksom start på allt och hur lyckas du hålla det och inte avsluta. För jag vill verkligen bli lika smal som du, du är jättesnygg och fin <3 min förebild är du. Snällllllaaa skriv ett inlägg om det typ snart som möjligt kan vara den här veckan eller nästa vecka, behöver tips och jag tror det är fler som vill gärna veta. 🙂

  Kram

 • margareta skriver:

  Hej Bianca !
  8 st bilder på en gammal (trasa) bättre kan du har sett dej i den dressen en antal ggr….tråkigt // kram

  • biancaingrosso skriver:

   Synd att du tycker så. Jag klär mig inte för bloggen utan jag klär mig i vad jag känner mig bekväm i. Bättre kan nog du än att sitta och skriva en sådan kommentar till någon du inte känner…. Kram

   • margareta skriver:

    Kära Bianca ! Ang mitt senaste inlägg
    Jag menade inget illa utan ville puffa dej, jag känner dej inte privat men har följt dej här på bloggen sen du startade så därför vet jag att du kan såå mkt mer. Är en fantastisk Fotograf och med dina Italienska drag är du Jätte Vacker, du har mycket kunskap hur man gör en bra blogg. Jag har följt dej länge och tittar in varje dag om du har fler tips att ge, jag antecknar alla dina Restaurangbesök som har bra mat så när jag besöker STH nästa gång vet jag var jag ska gå. Älskar Italiensk mat var i Rom ifjor fantastisk matkultur, önskar dej all lycka // Stor Kram

    • Anna B skriver:

     *ditt inlägg margareta var ju knappast inget illa menat!! spy galla till bianca som Du inte ens känner!! och dessutom är de väldigt konstigt sätt som Du visar att du vill ”Puffa” bianca som du skriv*

  • Anna B skriver:

   *som lill jag skrev inne på din mammas blogg bianca så brukar ja ALDRIG svära i bloggar men nu blev jag fan IRRITERAD på ”margaretas” kommentar!! varför skriver Du ens sån kommentar margareta??!! jag menar : ”vad vill du ens uppnå med att skriva så till bianca??!! och dumeheter är de vad de är!!*

 • jess skriver:

  Är det slut mellan dig och philippe? :/ du nämner aldrig honom längre

 • anette skriver:

  Troligen eftersom hon inte svarar. Tråkigt!

 • emma skriver:

  Att du orkar vara så snygg (hjärtögon) <3
  Kan inte du ta bilder på din och Philippes lägenhet så vi får se hur ni bor? Hade varit roligt att se hur du har inrett ditt egna boende 😀 Kram!

 • Anna B skriver:

  *philippe kansk INTE vill vara med i bloggen!! och NEJ det är INTE slut mellan dom!!*

 • Johanna skriver:

  Vilken storlek har du i din byxdress?

 • Junitjej skriver:

  Så vacker du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *