GOD MORGON

20140913-212216
2391708

 

Godmorgon vänner. Ligger i min säng fortfarande och bara chillar. Är ledig denna vecka så ska passa på att variera mellan att chilla, träna stenhårt och ta tag i bloggen. Nu har jag liksom all tid i världen att snacka med er! Flera gånger om dagen.

Kollade igenom mina bilder tidigare och hittade dessa. Mina bröst var SÅ stora här haha! Dem har ju verkligen försvunnit sen jag gick ner i vikt. Ibland gillar jag mindre bröst och ibland saknar jag ihjäl mig efter dem haha. När jag hade som störst hade jag nästan en D-kupa! Och har jag nog B-kupa. Jag använder ju aldrig bh som ni vet. Alltid lite lättare sportbehåar eller inget alls.

Jag tycker det är så vackert med både stora och små bröst men saknar mina gamla lite då jag inte riktigt känner igen dessa haha.

Aja nog om bröstsnack. Idag ska jag träna hade jag tänkt och ta tag i mammas garderob (den är kaos) och sedan till Skansen ikväll för att kolla på Allsång på Skansen, mamma ska sjunga 🙂

Puss hörs senare med bilder ifrån helgen 🙂

13 reaktioner på “GOD MORGON”

 • Klara skriver:

  Hahah asså du är ju för rolig :))

 • Julia skriver:

  Fast på denna bild/photoshoot hade du ju ren gått ner i vikt, inte sant? Och se dig som lyckligt lottad dvs OM du går upp i vikt så går det till dina bröst – inte tex din midja, lyckost 😀

 • Lotta skriver:

  Jag tycker att det så gott som alltid är pinsamt att titta på bilder där personen är utan bh eftersom det sällan är snyggt ( om det så klart inte sker med känsla och finess så att det inte ska gå att märka! ) Blir annars så tydligt och så vill man bara ta sig förbi bilderna så fort som möjligt eftersom jag tror att personen på bilden själv inte ens noterat problem själv. Har hänt flera gånger med dina bilder också, bl a i en ljus topp utan armar vid ett midsommarfirande om jag minns rätt. Varför istället inte använda allt det smarta som finns på markaden ”a la bh” istället för att vara helt utan?

  • biancaingrosso skriver:

   För att jag får jätte ont i både rygg och axlar av bh. Har väl inte dödat någon att se lite nipples…. Jag personligen kan tillochmed tycka att det är snyggt 🙂

 • Karin skriver:

  Snäll du är som städar din mammas garderob 🙂

 • Irene skriver:

  Vad hände med filippe ? Är han kvar i göteborg?

 • Amanda skriver:

  Undrar också vart din pojkvän tagit vägen? 🙂

  Nouw.com/Amandaheurlin

 • Julia skriver:

  Fast man kanske inte vill att ens mormor och morfar ska se ens nipples… 😉

 • Nina skriver:

  Så fin klänning, vart kommer den ifrån? 🙂

 • anette skriver:

  Alla frågar dig om P,bättre svara så blir dina ”fans” nöjda.!!!!

 • Mia skriver:

  Hej, vart kommer den fina klänningen från ? 🙂

 • Pernilla skriver:

  Klänningen kommer drån Pernilla Wahlgren kollektion och finns här : http://webshop.pernillawahlgren.se/pernilla-wahlgren-collection

 • julius skriver:

  Du är så fin på bilden. Vältränad, perfekta bröst. Även med min vältränade blick så kunde jag inte ana du är utan bh. Det är väl mode på gång bland ”fashionistas”?! Naturligt sexigt med bröst som är fria. Märkligt det väcker uppmärksamhet och särskilt bland tjejer! Push-up som framhäver brösten tydligen ok, bara inte nipplar syns. Du ligger tidigt i mode och dina bröst håller sig fasta när dom tränas utan bh. Det lär inte minska andra tjejers avundsjuka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *