DINOS FIRST BATH

IMG_2282

IMG_2287
Dinos first bath in the pool 🙂 

Godmorgon! Försov mig lite idag så att säga… vaknade 11.30. Alldeles för sent att vaknade nu när det är sommar och man vill njuta av varenda sekund av dagen. Men men… Kom hem igår natt ifrån landet med familjen. Har haft 2 fantastiska dagar. Vi har badat, solat, ätit god mat, åkt ring, sjungit… Mer bilder om det får ni senare 🙂

Eftersom det var så varmt för Dino i solen och i skuggan så fick han doppa sig i poolen och simma lite. Och Om han tyckte det var skönt haha! Och han var SÅ söt <3

Nu ska jag ta tag i mig själv, ut på en spring runda i detta fina väder, sedan blir det lite städning hemma och sen göra i ordning mig för ikväll ska vi fira min fina vän Saga 🙂

Hörs snart med mer bilder. Puss!

 

2 reaktioner på “DINOS FIRST BATH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *