AWFUL LUNCH…

IMG_7123

IMG_7125
Kanske äckligaste pastan jag har ätit… hehe 

Godmorgon. Just nu sitter jag förhoppningsvis på ett plan till Palma 🙂 Dygnade nämligen igår/inatt för jag blev så sen med packningen och taxin skulle komma kl 04.00 ändå så kände att det fick bli att vara vaken istället hehe. Så passade/passar på att fixa så ni får blogginlägg under dagen medan jag är på resande fot.

I lördags under dagen så åt vi lunch på ett ställe (minns inte vad det heter nu) som ligger vägg i vägg med Pepes Botega. Det var absolut den äckligaste lunchen jag någonsin ätit! Stället såg så fräscht och mysigt ut men maten var fasen SÄMST!

Så om ni är i Båstad nu under tennisveckan så kan jag rekommendera att INTE gå dit och äta hehe!

Wish me luck på flyget <3

 

1 reaktion på “AWFUL LUNCH…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *