LAST DAY

DSC01215
DSC01219

DSC01218
Breakfast before last day at the beach 

Godmorgon! Sitter just nu och för över bilder och redigerar lite. Vet inte om jag kommer hinna blogga mer än såhär idag. Ska dra om ca 5 min till stranden och sen är det raka vägen därifrån till flygplatsen senare på eftermiddagen idag. Så hinner nog bara med detta inlägg, vi får se.

Men ska passa på att njuta så mycket som möjligt idag! Tror jag åker ner redan i slutet av augusti igen faktiskt, älskar ju mitt andra hem Mallorca lite för mycket.

Apropå mat på bilderna, är det bara jag eller blir ni också aldrig hungriga i värmen?! Jag har helt seriöst lätt kunnat gå i 1 vecka utan mat när jag är på semester. Blir aldrig hungrig här, så sjukt!

Ha en mysig dag kära ni <3

5 reaktioner på “LAST DAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *