QUALITY TIME

DSC01284
DSC01285
DSC01289
DSC01287
DSC01292

DSC01290
Amazing night in Andratx 

God förmiddag. Sorry för lite dåligt uppdatering men tar vara på varje minut jag kan med Phillipe nu. Så väljer hellre att gosa kvar med honom i sängen på mornarna än att sätta mig vid datorn och vara osocial faktiskt.

I slutet av våran grymma resa i Palma så drog jag, Benjamin & pappa till favvo hamnen Andratz utanför Palma för mysig middag bara vi. Om ni är på Mallorca borde ni definitivt besöka Andratx. Det är en super mysig hamn men vääärldens finaste utsikt. Längst hela långa hamnen är det fullproppat med restauranger och stämningen är väldigt livfull. Man njuter verkligen där!

Det var så skönt och mysigt att jag och Benjamin fick lite egentid med pappa, sällan vi får det. Saknar dig redan pappa <3

Mer bilder härifrån kommer 🙂

Nu ska vi duka undan vår brunch vi precis ätit och ta en promenad med Dino. Hörs senare! Puss

5 reaktioner på “QUALITY TIME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *