BROMANCE

DSC01417
DSC01415
DSC01420
DSC01423
DSC01426
DSC01442

DSC01444
Romantic walk… 

Som jag skriv i något tidigare inlägg så tog jag med broder min & pojkvännen min för en promenad med Dino längs vattnet. Det är så vackert där vi bor, så tacksam att bo vid vattnet, så harmoniskt. Man får ett sådant lugn utav att titta ut över detta! Promenaden slutade med att Benjamin & Phillipe badade och kramades i regnet. Dem verkligen älskar varandra dem två haha!

Jobbigt för dem som har pojkvän/flickvänner som inte klickar alls med sina syskon. Det hade nog aldrig funkat för oss om han inte klickat så bra med min familj som han gör.

Btw, om ni undrar så kommer min byxdress ifrån Zara (snodde den ifrån mammas rum hehe), jackan ifrån Tobi.com & skorna ifrån Adidas.

Puss

4 reaktioner på “BROMANCE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *