NOT WORKING

IMG_0605

Har suttit i typ 2 timmar nu och försökt överföra bilder ifrån kameran till datorn men det verkar verkligen inte gå! Har testat med både min sladd och min lilla fyrkantiga grej (haha vet inte hur ska beskriva den) men inget fungerar! Blir helt gaaaalen.

Så därför står bloggen lite still at the moment. Visar därför en bild ifrån pappa & Åsas bröllopsfest som jag la ut på instagram (@biancaingrosso) för ett tag sedan.

Har chillat hela dagen i solen med Dino. Klippt gräsmattan och ätit frukt. Och snart kommer Saga & Hjördis hit för ännu mer häng. Juste, ska packa också, men hur tråkigt är det när solen skiner så starkt ute?!

Puss <3

 

5 reaktioner på “NOT WORKING”

 • hello skriver:

  kan du inte bluetootha bilderna, om dom inte är i Jpg, kan det bli krångel.

 • Emma skriver:

  Hej!
  Du har inte råkat komma åt ”lock”-knappen på minneskortet?

  Hoppas att det löser sig!

 • Annika svensson skriver:

  Hej Bianca
  Har du flyttat hem igen ,
  Eller har du din lägenhet kvar

 • Info om lgh skriver:

  Jag är en läsare som har följt Biancas blogg sen hon börja den. Men hursomhelst så minns jag att hon skrev inlägget här till er som frågar om lgh:

  Bianca och Philippe är tillsammans igen efter litet paus men han ska tydligen bo i London för jobb eller plugg typ tror jag och då bor Philippes bror i lgh istället för jag tror att Bianca vill nog inte bo ensam där än. Bor hon hemma så gör hon väl det, hon är 20 och inte 30 så det är ju lugnt än på ett tag. 🙂

  Ha en trevlig dag! / Trogna läsaren

 • goldenrose25 skriver:

  Hej Bianca hoppas du kan svara på min fråga. Var i Stockholm kan man köpa colmar skidkläder, jackor brukar jag köpa hos jackancom, men som du förstår av namnet så säljer de där bara jackor, jag vill köpa byxor, men är inte från Stockholm.
  Ha en bra dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *