CHICKEN MAMA

IMG_0896
<3

Sitter på tåget just nu, baklänges… mår så illa av att sitta baklänges menmen. Har alltid otur med det, sitter nästan alltid baklänges känns det som! Vet inte hur länge jag stannar men blir nog en vecka 🙂 Kommer sakna Dino så oerhört mycket bara. Började gråta när jag sa hejdå till honom nyss haha. Han är verkligen min bebis och han såg så fundersam ut när jag åkte iväg stackarn.

Jag tänkte ta med honom till Göteborg eftersom jag är överbeskyddande nu med Dino efter det som hände med Marqy. Jag har så svårt att lämna över ansvaret till någon annan och blir lite som en jobbig mamma som måste hålla koll hela tiden hehe.

Jag håller kopplet extra hårt, jag kollar alltid en extra gång ifall någon backar bilen, ifall en cykel kommer, amen ni förstår. Jag är så tacksam och glad för varje minut med Dino och det vore min absolut största mardröm om Dino försvann.

Men det är bättre såhär, annars hade det blivit svårt att gå på bio, gå ut, middagar och liknande med Phillipe.

Nej nu ska jag försöka sova. Ses i Götet. Puss <3

 

9 reaktioner på “CHICKEN MAMA”

 • elin skriver:

  Välkommen till bästkusten 🙂 Du har verkligen prickat in bästa vädret på länge!

  hoppas du får det mysigt med din kärlek!

 • K.P skriver:

  Elin ;)hon har prickat även den snyggaste kille i Göteborg…vilken kille…:) svärmors dröm!

  • elin skriver:

   Haha 😉 Bianca är verkligen en vacker tjej. så ni har båda har dragit en vinstlott! 🙂
   Glöm inte att ta med henne till en av dom bästa restaurangerna i göteborg, Toso!!!

 • Helene skriver:

  Hej!! Jag och några tjejkompisar ska till Göteborg i helgen för att gå på Liseberg och festa lite! Vore så snällt om du har du några tips att dela med dig av, restauranger, klubbar osv.? Vi är 5 20åringar! Kram

 • JUNITJEJ skriver:

  Ha det så kul i Göteborg!

 • K.P skriver:

  Elin,du misstolkade det jag skrev!!!!

  Jag är inte han,det är min åsikt om honom och jag tror att många delar med mig den,den positiva åsikten om honom alltså:)
  Han ser bra ut ,tilldragande kille.:)

 • Jenny skriver:

  Hej Bianca!

  Är sjukt sugen på att åka till Palma 🙂 Kan du rekommendera hotell, restauranger, platser att besöka med mera? Vore jättesnällt. Ha det bra!

 • Jonna skriver:

  jag mår oxå dåligt när jag åker tåg baklänges! Så alltid när jag fåren sån plats på tåget går jag och sätter mig i bistron. Kanske inte det mysigaste stället, men i mitt fall är det bättre än att må illa! Lycka till<3 Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *