ALWAYS HAPPY WITH YOU

DSC02044
DSC02047
DSC02046

DSC02048
Happy girl before food coma thanks to Toso 

Godkväll! Är hemma nu själv. Mamma jobbar, Benjamin är kvar på landet & Theo åkte till sin pappa. Jag kunde varit kvar men skulle på möte imorgon men fick reda nu på att det var på tisdag hehe, to late now.

Tror jag har blivit sällskapssjuk, får lite panik när jag är själv. Eller så kanske det är för att jag saknar Phillipe alldeles för mycket. Hur ska jag klara mig när han snart (typ 2 veckor kvar) flyttar till London!! Ska hälsa på så mycket jag bara kan!

Bilderna ovan är ifrån en kväll i Göteborg när vi åt middag på mysiga och smaskiga stället Toso (tips om ni är i Gbg). Outfit ifrån denna look kommer imorgon 🙂

Btw, förlåt för den oerhört störiga reklamen ovanför som täcker ALLA min bilder i mina inlägg. Jag har kontaktat Finest och hoppas att den försvinner NU!! Den förstör verkligen ALLA mina inlägg, blir lite irriterad faktiskt.

För att göra det lättare för er så kan ni kolla via era mobiler så ser ni inläggen lättare 🙂 Puss!

5 reaktioner på “ALWAYS HAPPY WITH YOU”

 • margareta skriver:

  Hej Bianca !
  Du måste säga till din blogg chef att där är något fel på reklamen överst på bloggen, den ska stanna inte dölja dina bilder el vad är felet ? när man skrollar dina bilder neråt kapas bilderna ?
  Tack annars för en trevlig blogg med mkt fina bilder/ kram m

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca! Ska Philippe flytta till London? Vad hände mer er lägenhet ni köpte tillsammans i Stockholm? Kan du berätta mer om det?
  Kram & tack för en härlig blogg!!! 🙂

 • Eva skriver:

  Vilka fina foto! De lyser om dig 🙂

 • åsa.ahlkvist skriver:

  När jag läser din blogg kommer där ingen reklam över dina bilder,Jag ser alla bilder Ha de bäst

 • Lisa skriver:

  På vilken skola och vad ska Phillip plugga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *