MARSTRAND

DSC02180
DSC02186
DSC02208
DSC02209
DSC02203
DSC02211

DSC02182
A beautiful place in Gothenburg called Marstrand 

Min sista dag i Göteborg så tog min älskling mig till Marstrand som ligger ca 40 minuter utanför Göteborg. Och SÅ vackert det var! Jag var helt blown away <3 Kanske det vackraste stället i Sveirge?? Det är kanske motsvarigheten till Sandhamn i Stockholm fast mycket vackrare. Det burkar vara proppat med folk men eftersom att sommarn snart är över så var det nästan bara vi där, så mysigt.

Jag har massvis med mer bilder kvar därifrån men det får ni senare. Nu lunch med mamma & Dino.

Puss <3

1 reaktion på “MARSTRAND”

  • Johanna skriver:

    Marstrand är helt klart en av mina favoritplatser på jorden! Bor bara en bit ifrån med båten så brukar bli någon tur ut dit under somrarna. Vi hade vår studentbal där på socitetshuset och det är helt magiskt med alla balklänningarna i den miljön, precis som det var på 1800-talet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *