PARTY NIGHT OUT

IMG_7168
IMG_7171
IMG_7170

IMG_7174
Haha not the best pic of me, but unfortunatly the only that I have

Hallå på er! Vaknade 11.30 imorse!!! Kom dock hem runt 5 på morgonen så kan bero på det. Min kusin Paloma fyllde 18 år igår så vi firade henne rejält. Mår bra idag men ändå trött liksom. Nu är det bara 3 veckor tills Benjamin fyller 18. AAAAAAAHHHH vad vi kommer ha kul, SOM vi har längtat!

Och apropå fest så har jag glömt visa er dessa bilder ifrån när vi var ute i Göteborg för några veckor sedan. Vi tog fördrinkar på Bar Himmel (älskart) och drog sedan vidare till Backstage (älskart också). Träffa er där också vilket var jätte roligt.

Hann inte riktigt med där när fotot togs så ser lätt påverkad ut hehe.

Nu ska jag jobba lite hemma, sedan hämta Theo i skolan och in för inköp hos TwistAndTango.

Puss <3  

3 reaktioner på “PARTY NIGHT OUT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *