GENIUS

IMG_1457
IMG_1466
IMG_1462
IMG_1468

Godmorgon vänner. Tack för era fina kommentarer kring mitt inlägg om mig och Phiilipe <3 Ni är bara bäst!

Igår var en sån där jätte skön dag. Jag och Benjamin började dagen med lite solande på balkongen, sedan drog vi in till stan för att möta Linnea på Fresco för en fräsch sallad (och en blåbärspaj). Efter det gick vi till Elgiganten för att kolla in lite kameror. Har länge tänkt köpa en mindre kamera men som tar SVINBRA bilder… och jag HITTADE en!! Så blev mitt dyraste spontaköp igår hehe. Men så nöjd! Ska visa den senare 🙂

Vi fick också en lite show på gatan av en kille känd ifrån Youtube som gjorde massa coola trolleritrick till oss OCH LÄSTE MINA TANKAR!! Han kunde helt seriöst läsa mina tankar, så stööört! Han sa att han kommer lägga upp klippet på hans Youtube kanal snart, säger till när 🙂

Efter stan drog vi direkt hem och gjorde i ordning trädgården med massa ljus och lite vin och lyssnade på Benjminas nya låtar (!!!!!!!!). Längtar så otroligt mycket tills ni får höra hans talang, han är verkligen ett GENI!! Och kan berätta att det får ni göra mycket snart….

Han är verkligen min största idol och inspiration den killen. Började tillochmed gråta där ett tag för att jag är så otroligt stolt över honom <3

Nu, till jobbet och sedan till frissan. Hörs senare. Och btw, datorn är äntligen FIXAD 🙂

Puss <3

3 reaktioner på “GENIUS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *