GOODNIGHT FRIENDS

11354943_626106597526564_1862740856_n
Old photo of me and my baby boy <3 

Tänkte bara hoppa in här och säga godnatt innan jag lägger mig och sover. Både jag och Phillipe är såå trötta. Blev en super god middag på Barabicu men ni får mer bilder ifrån det imorgon.

Btw, någon som såg första avsnittet av Paradise Hotel???? Fan va roligt att det är tillbaka!!! Tycka vad man vill om att det är korkade människor och kanske det mest lärorikaste programmet, men det är verkligen roligt underhållning enligt mig.

Hörs mer imorgon vänner <3

5 reaktioner på “GOODNIGHT FRIENDS”

 • Anna skriver:

  Ser du ner på folk som har mindre pengar än dig/din familj? Alla har det inte lika bra.

  • biancaingrosso skriver:

   Gud nej verkligen! Undrar verkligen vad du har fått det ifrån??

   • Anna skriver:

    Tror inte att du är sån men jag undra bara… Men skulle du t.ex. kunna vara kompis med någon som inte alls har det bra ställt? Känns som du har råd med så mycket mer än vad vanliga ”svenssons” har.

    • biancaingrosso skriver:

     Okej 🙂 Jaaa gud ja!! Jag har det inte så bra ställt som alla verkar tro. Jag betalar allt för mig själv och jag jobbar för att tjäna dem pengarna jag tjänar. Men jag mycket kompisar från alla olika delar av Stockholm och jag föredrar människor med mindre pengar. De har en skönare syn på livet, skryter inte och är oftast skönare i allmänhet 🙂 Det värsta jag vet är snofsiga skryter ifrån Östermalm!
     Puss!

 • Irene skriver:

  Wow vilket liv du lever!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *