HELLO MONKEY

DSC00156
DSC00158
DSC00157

DSC00159
Yummi dinner at Hello Monkey 

Godenmörgon! Vi vaknade ganska sent idag, som vi alltid gör här. Jag brukar gilla att sova med gardinerna ikke nerdragna så jag vaknar av solljuset på morgonen, men här gör vi inte det utan här är gardinerna totalt nerdragna vilket gör att det blir svårare för mig att vakna. Någon som håller med??

Igår iallafall så åt vi middag på Hello Monkey. Super mysigt ställe med en asian fusion meny, de har mycket influenser ifrån korea och japan. Allt var gott, vi hade dock förväntat oss liiiiite bättre men det är endast för att vi var extremt hungriga och vi överlag alltid är för kräsna.

Men definitvt ett tips om ni är i Gbg.

Lite mulet väder här idag 🙁 Van vid all sol som Stockholm levererat på senaste tiden så vi får se vad vi hittar på. Hörs senare, puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *