DONUTS AND FRIES

DSC00318
DSC00304
DSC00305
DSC00420
DSC00437

DSC00310
Snapshots from a day in gbg 

Tjena hörni! Såhär mumsigt hade vi det sista dagen för oss tillsammans i Gbg på länge. Gick på stan lite (hittade lite på Zara som jag dum som jag är glömde på tåget hem sen, asså hur dum i huvudet är jag?! Förhoppningsvis är det inte snott och hittegods har fått in det, håller tummarna) Vi käkade lunch på Liebling som ni kanske känner igen ifrån förra gången i Gbg. Alltså deras pommes….GODASTE jag ätit!!! En donut till efterrätt och plåtade av outfit som ni får se bilder på senare 🙂 Sen var det dags att säga hejdå 🙁

Idag har inte varit en lika effektiv och rolig dag. Dino är extremt trött, lite i obalans och mår illa nu efter operationen. Han har spytt och sover hela hela tiden. Därför stannar jag hemma med honom denna helgen för att han ska känna sig trygg och få sova ut 🙂

Har helt seriöst legat i sängen till 14.00 och kollat på Idol som jag helt missat i år. Är tyvärr inte så imponerad på i år, men det visar ju sig alltid bättre sen när det bli live och nervösiteten kanske släppt lite.

Aja, ska gosa vidare nu och ta och packa upp min väska. Puss <3

4 reaktioner på “DONUTS AND FRIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *