TOSO

DSC02049
DSC02053
DSC02052
1439741885-9394
DSC02056
DSC02057
DSC02070
DSC02065
DSC02067

DSC02068
Amazing dinner at Toso a couple of weeks ago 

Jamen härlig söndag på er då. Regnar ute, finns inget att göra och jag orkar faktiskt inte sitta inne en dag till. Men får göra det bästa av det. Kanske ta tag i något städprojekt, eller bara ligga i soffan och kolla Orange Is The New Black… blir väl en blandning.

För några veckor sedan så åt jag och Phillipe middag på det berömda stället Toso i Göteborg. Vi har varit där förut och maten är verkligen jätte god!! Men det vi gjorde fel denna gången var att vi typ bara beställde friterat… inte soft för magen kan jag säga.

Men absolut ett tips om ni vill ha en matupplevelse när ni är i Göteborg 🙂

Puss <3

4 reaktioner på “TOSO”

 • Becca skriver:

  Uttalar man Phillipe som i ”Filip” eller säger man helt enkelt som det stavas?:)

 • Amanda skriver:

  Hej Fina Bianca!

  Jag känner igen mig så mycket i erat distansförhållande. Man lever som i en bubbla och allt är fantastiskt sen kommer man hem och känner sig lite tom och ensam! Det är tur man har andra runt omkring sig 🙂
  Kram på dig, vi får finnas för varandra nu när våra killar åker iväg 🙂

  Kramis Amanda!

 • Renate Edelsvärd skriver:

  Hej Tack för en mysig blogg. Undrar vilka produkter du använder dagligen i ansiktet. Kram Renate

 • Käthe skriver:

  HÄPP! Toso hade jag missat trots att jag bor i Göteborg och äter ute en del. Tack Bianca, det ska provas! Gå gärna till VRÅ på Posthotellet och testa det också om ni inte redan har varit där. Också asian fusion och så GOTTTTTT!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *