FALL INSPO

11997277_668068229997067_1248515389_n
Hallå och glad lördag på er! Har verkligen brist på bilder (har levt ett tråkigt liv som inte är så bra för en bloggare hehe senaste veckan nämligen) Så tänkte ge er/mig lite höst inspiration. Även fast jag shoppar som jag gör så känner jag ändå att jag har ingenting i min garderob som jag vill ha på mig!!! Vill bara slänga ut allt och köpa helt nytt hehe.

Ikväll blir en rolig kväll för ikväll är premiär på mammas musikal som hon medverkar i på Göta Lejon. Ska bli riktigt spännande och se 🙂 Tar med mig kameran så jag kan uppdatera till er imorgon. Puss!

Btw, behöver lite hjälp här på bloggen. Vad vill ni se mer av? Behöver inspiration big time.

Puss <3

 

23 reaktioner på “FALL INSPO”

 • Rossanna skriver:

  MAKE UP TIPS! Turtorials! Dina måsten i sminkväskan – visa allt du har on daily basis! Mer skönhet 😀
  Visa typ dina favoritprodukter etc.

 • H skriver:

  Listor, frågestund osv.
  De bästa inläggen är de där du är lite personligare och berättar om dig själv, din familj, dina drömmar, tankar osv. Mer sånt!

 • Oscar skriver:

  Niclas är just snart på G med Snövit, hoppas du tar lite bilder på det också, han är en härlig kille/man.

 • Becca skriver:

  Jag håller verkligen med dig H!
  Det skulle vara mer intressant att få veta lite mer om hur du är som person Bianca
  Och även om du kanske skulle kunna skriva mer om musik, alltså hur vill du att framtiden ska se ut, vill du satsa på musiken eller hur ser du på det?
  Kram!

 • Jessica skriver:

  Din är blogg är verkligen så bra och har följt den länge. Men det känns som om du bara bloggar när det liksom ”händer” nånting i ditt liv. Då du har nånting jätte roligt att berätta om. Jag tycker sånt kan bli tråkigt i längden, mycket roligare att liksom få läsa vad du gör en vanlig dag. Även om det bara skulle va ”ligga i soffan och slappa”. Man känner mer igen sig då än om du alltid ba skriver typ när du är på event eller när du har fullt upp med saker och göra.

  Sen skulle det vara jätte roligt om du satsade på lite mer skönhet, vad du använder för smink och hur du fixar ditt i nån video! För du har verkligen drömutseendet så hade varit så kul att se!

 • Nathalie skriver:

  Har du tips på höstnaglack? Kanske nåt snyggt nudefärgat? 🙂
  Och kan inte du ha bloppis om du vill göra av med lite grejer?:)

 • Johanna skriver:

  Hade varit roligt att veta vad P läser till i London och om han bor i studentboende eller hur ”gör” man när man läser i England? Har kompisar som varit au-pair där men då bor man ju hos familjen. 🙂
  Läser P samma nu i London som han gjorde i Stockholm? Känner du någon ”avundsjuka” till att han får uppleva studentlivet nu eller känner du dig nöjd med hur du har det nu? 🙂
  Läser själv i Göteborg men är så galet avundsjuk på min kompis som läser i Linköping då hon har ett mycket bättre studentliv än mig med aktiviteter osv. därför jag undrar hur du känner när P lever ett studentliv nu 🙂
  Kram kram 🙂

 • vera skriver:

  Makeup tutorials! Och ett inlägg om vilken kamera du använder när du är ute gör saker, tex äter på restaurang och så. Samt hur det känns att ta upp en kamera på ett sånt ställe. Eller fotar du kanske med mobilen för att det inte ska ta för mycket uppmärksamhet 🙂

 • Kajsa skriver:

  Skulle också va riktigt kul och se throw back bilder på dig och din familj. Make up tutorials såklart och kanske visa ditt rum? 🙂

  Skriva mer personliga saker, vad dina drömmar består av, vill du bo i Stockholm eller utomlands typ?

  Frågestund är alltid kul 🙂

 • Bettan skriver:

  Efter som jag själv älskar smink och skönhet och har en blogg som handlar om det
  Vore det intressant att se vad du tycker om
  http://nouw.com/Lyckan

 • Maria skriver:

  Jag ÄLSKAR den personliga Bianca. Du är en sån fin människa. Lite mer ”saker ni inte visste om mig” kanske förklara vad som hände mellan dig och killen och hur ni hittade tillbaka? Nu säger jag inte det för att snoka utan för du kanske kan hjälpa andra personer som suttit/sitter i samma sits? Du är ju trots allt en otrolig inspirationskälla.

  Sedan skulle jag verkligen ÄLSKA om du kunde göra en video när du fönar håret med en rullfön. Det skulle vara sååååå snäll verkligen! Då det är så jävla snyggt!

 • Mathilda skriver:

  Hej du har en riktigt bra blogg och du verkar att ha ett hjärta av guld. Du verkar vara en sådan toppen tjej . Och du och din kille är så himla fina. Kan du inte lägga upp mer om dig och din kille, bilder mm det hade varit roligt hur länge har ni varit tillsammans?

 • sanna skriver:

  Jag älskar dina blogg! Älskar att se dina outfits, helst varje dag hehe… och alla dina inköp. Tycker om din stil sjukt mycket! Nått som jag hade velat se mer utav är recept, jag vet att ni lagar mycket god mat hemma, tex all eran pasta, sallader, såser osv. Jag är själv väldigt matrintresserad och gillar att laga så vore kul att få lite inspo från dig/er 🙂
  Vore även kul tex o få se ditt rum, din garderob, din sminkväska.. tips på hur man ska sminka sig, för det gör du så fint!!

 • Jag skulle vilja se en videoblogg! Skulle var kul! Sen vill jag se mer outfits!

 • Nelly skriver:

  Älskar din blogg som den är men mera med Dino! Mer makeup och restaurangtips, mera hauls kanske?
  Kram!

 • Loppan skriver:

  Rena vansinnet att du inte betalar något hemma Bianca!!! Min son flyttade hemifrån för 2 år sedan och var då 19 år. Han betalade 3000:-/månad för hyra, el använda internet, tv. Förutom det så bidrog han med mat varje månad. En kompis 20-åriga dotter bor hemma och betalar 3.600 kr/månad. Och hon hjälper självklart till med hushållssysslor och hon passar även sin 7-åriga lillasyster väldigt ofta.
  Näe Bianca, detta är inte ok! Ta itu med detta omgående.
  Hälsa GRATTIS till fina Benjamin! 🙂

 • Maja skriver:

  Håll med Loppan. Livet är inte bara att shoppa och ha roligt, man måste ta ansvar också, du blir trots allt 21 år. Är nog dags att flytta hemifrån. Nu när P är i London och pluggar så borde du själv tex. lära dig att starta en maskin tvätt, ta körkort, plugga. Man kan inte bara må dåligt och ligga på soffan och tycka synd om sig själv nu när P är i London, nu har du chansen att göra detta under 3 år.

 • sanna skriver:

  Loppan & maja ärligt talat så tror jag inte att det har med er att göra hur hennes familj sköter det ekonomiskt om att Bianca bor hemma, det är upp till hennes mamma & hon själv hur dem ska göra det. Själv bodde jag hemma tills jag var 20 och betalade inte en krona, inget konstigt med det? Så otroligt svenskt att kräva pengar av SITT BARN för att den bor hemma så fort den tagit studenten och att dessutom ha åsikter och kräva hur andra ska leva sitt liv. Dessutom så får hon värdesätta sin tid precis som hon vill, vare sig hon vill plugga, ta körkort eller vad hon nu vill göra. Ha koll på erat liv, era barn istället och sköt ert 🙂 Det är inte ert problem, folk får leva sitt liv precis som ni vill så lägg inte eran näsa i blöt. Sjukt fula kommentarer verkligen

 • sanna skriver:

  Blir seriöst förbannad, gud vad ni stackars bloggare måste stå ut med för idiotiska kommentarer & människor för att ni väljer att skriva och dela med er offentligt. Vad är felet på folk? När ska människor lära sig att sköta sitt? Ingen har åsikter om hur ni väljer att leva i er familj eller hur snåla ni är som kräver ert barn på pengar för att ni tycker att ”den måste lära sig nångång”. Girighet och avundsjuka kallas det. Tror inte pernilla behöver biancas pengar faktiskt!! 🙂

 • Therese skriver:

  Hade varit kul om det där inlägget du lovade om din kamera kom upp, tycker bilderna blivit så himla snygga sen du skaffa den! Sen är ju matinspo alltid kul. Då menar jag inte bilder från restaurangbesök utan som förr från när ni laga god mat hemma tex. Vad hände förresten med food by familia på insta, följer er där men det bara verkar runnit ut i sanden el? Jättetrist isf!! Kram

 • LillaAmanda skriver:

  Din blogg är superbra <3 lite hemlisar eller sånt man inte vet om dig kanske!!!

  Btw, känner i gen känslan av att ha garderoben full men ingenting att ta på sig;)

 • eva lindholm skriver:

  Ta tag i ditt liv. Det består ju inte bara av smink kläder bloggar cafe opera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *