PLAYING AROUND

DSC02605
DSC02607
DSC02614
DSC02617

 

DSC02610
Dress Zara // Shoes H&M 

Godkväll mina kära vänner. Sorry för dålig uppdatering. Var på 20års fest igår så vaknade lite sen imorse. Mamma väckte mig och då hade jag 5 minuter på att fixa mig innan vi skulle dra till mormor&morfar/landet för familjelunch. Efter det drog vi till mammas föreställning som alla kollade på medan jag låg i hennes loge och redigerade bilder samt lekte med alla hundar som var (kolla min snapchat). När teatern var klar drog gänget vidare och käkade middag på en italiensk restaurang på söder. Mysig dag helt enkelt 🙂

Bilderna ovan tänkte jag egentligen inte ens lägga upp då ni tydligt kan se att dessa inte är några bra outfit bilder. Men jag och Linnea lekte runt lite med in kamera för att testa lite olika funktioner så tänkte att jag kan ju lika gärna posta dem bilderna 🙂

Nu ligger jag i soffan hemma och ska snart lägga mig och sova. London på onsdag så imorgon blir det lite ärenden i stan och sedan hem och börja packa.

Puss!

 

 

2 reaktioner på “PLAYING AROUND”

  • Annika skriver:

    Hej! Flyttade du inte nyss hemifrån till en egen lägenhet? Bara undrar eftersom det bara ser ut som att du är hemma hos din mamma hela tiden?

  • Elin Sjöberg skriver:

    Men Gud jag som precis tänkte när jag såg bilderna att dom var hur fina som helst! Blev jätteinspirerad Är skorna från den här säsongens kollektion? Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *