SNAPS

12071866_676860065784550_1682897329_n
Some snaps from Phillipes phone 

Tänkte att det vore lite kul att se lite bilder ifrån min pojkväns mobil. Blir alltid lite små nervös när han ska ta blider på mig som ni kanske ser… hehe. Ska bli så mysigt att ha honom i Stockholm över helgen. Min familj har saknat honom som galningar så ska vi ska passa på att laga pasta, ha myskväll hemma tillsammans, kolla bio, äta ute och vara med Dino, dessutom ska han få se mamma musikal Förklädet som hon är med i nu.

Håller på att försöka få ordning på rummet nu så allt ligger i rätt lådor. Fy vad jag har mycket kläder alltså… saker jag inte använt på typ 8 år liksom finns fortfarande kvar haha.

Btw, vi syns väl på Cafe Opera ikväll?? Maila mig till [email protected] för lista ikväll 🙂

Puss <3

 

12 reaktioner på “SNAPS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *