BACK AS USUALL

DSC03003
DSC03006
DSC03008
DSC03011

 

Godmorgon tisdag! Förlåt för min frånvaro denna helgen. Men Phillipe kom till Stockholm denna helgen och jag ville ge oss all tid vi hade att umgås innan han åkte tillbaka till London. Så förlåt för det, men det var viktigt för mig och Phillipe 🙂 Men nu är jag tillbaka som vanligt!

Och vilken mysig helg vi har haft <3 Längtar så mycket tills nästa jag gång jag åker till London. Förhoppningsvis redan början av November 🙂

Nu ska jag ut på långpromenad med Dino. Puss!

 

29 reaktioner på “BACK AS USUALL”

 • Hanna skriver:

  Snygg kappa!! Vart är den ifrån? 🙂

 • Amanda skriver:

  Hej! Vilken storlek har du på kappan och är den normal i storlek? Jättetacksam för svar ! 🙂 🙂

 • anette skriver:

  Jag tycker du gör heeeeeeeeeelt rätt i att umgås med din käraste när ni bor så långt ifrån varandra.
  Detta kan du göra när ni inte ses.

 • Jasmina skriver:

  Vad kostar kappan och vart är den köpt 🙂 ?

 • Emilia skriver:

  Hej!
  Snygg kappa! Var är den ifrån?
  Tacksam för svar:)

 • oas skriver:

  Du en som en sommarblomma…vacker o alltid i knopp på dagen slår du ut.

 • Hanna skriver:

  Din pojkvän gör ju något vettigt av sitt liv. Ni lär ju inte bara på samma våglängd länge till så länge du bara drar runt, bloggar och åker till London med jämna mellanrum. Kanske dags att kliva ut i verkligheten och skaffa sig ett jobb eller utbildning?

  • Cassandra skriver:

   Ursäkta men snark vilken tråkig kommentar, vem säger så till någon annan människa? Sjukt otrevligt faktiskt, inget illa menat mot dig men det är inte OK. Oftast är det osäkerheten hos en själv som gör att man känner behov av att klanka ner på andra så titta till dig själv först, gör det du tycker att du behöver göra för att få ordning och komma tillfreds med dig själv och låt sedan andra leva sina liv efter vad som får dem att må bäst. Kram och sköt om dig.

   • Hanna skriver:

    Ja du Cassandra, jag kan absolut titta på mig själv. Jag är 28 år, har en 3,5 år lång högskoleutbildning, fast jobb, är tillsammans med min man sedan drygt 8 år tillbaka (även han med utbildning och jobb) vi har två barn på 6 och 3 år. Jag lever i verkligheten och inget annat. Jag driver inte runt hela dagarna och shoppar och fikar, eller tror att man kan leva i nån fantasibubbla där drömjobbet bara tycker upp när man knäpper med fingrarna och att inga utbildningar behövs. Och om mina barn en dag visar noll vilja till varken studier eller jobb skulle jag känna att jag misslyckats rejält som mamma.

    • Cassandra skriver:

     Vad härligt att du har en stabil utbildning, fast jobb, en man du älskar och två ögonstenar till barn. Jag tror nog du kommer få dem att vilja vidare utbilda sig. Men allas verklighet ser inte likadana ut och nu t.ex. Bianca driver ju inte bara runt och shoppar, fikar osv hela dagen. Hon jobbar ju, även ifall det inte är samma typ av jobb som du har eller som jag kommer ha efter jag är klar med min läkarutbildning men det är fortfarande en verklighet och en som fungerar för henne och gör henne glad och lycklig. Vi ser inte hela hennes liv här på bloggen utan delar hon väljer att visa oss. Alla är vi olika och behöver olika stimulans för att må bra. Dessutom har hon sagt att hon har planer för sin framtid och vet hur hon ska komma dit hon ska men det hör egentligen inte hit. Jag tycker bara det är onödigt att få andra att må dåligt istället för att försöka få varandra att må bra med stöd och pepp, det tycker i varje fall jag är bra mycket trevligare.

    • Camilla skriver:

     Vad jag är glad att du inte är min mamma. Jag har hellre en mamma med stort hjärta än en moralkärring till mamma… Lycka till.

     • Hanna skriver:

      Och vad jag är glad att du inte är min dotter! Daltande är bland det värsta jag vet. Jag älskar mina barn över allt annat men jag är heller inte rädd för att ställa krav på dem och se till att de blir redo för vuxenvärlden och verkligheten. Det är min förbannade skyldighet som förälder! Att curla, vara slapphänt, acceptera latmansfasoner och avhopp från skolan är att göra dem en riktig björntjänst.

  • Camilla skriver:

   Nå väl…
   Hellre varm och empatisk som människa än kall och dömande…
   Verkligen upp till var och en…

 • Maja skriver:

  Du ser ju inte alls att må bra. Trötta ögon, ledsen trots att du har precis träffat P i helgen.

 • LISA skriver:

  Hej! Börjat tröttna lite på vanliga cigg och vardagen? Jag kan starkt rekommendera ecigg. Ecigg hjälpte mig när jag var som värst. Och nu mår jag sjukt mycket bättre, både psykiskt och fysiskt då det har hjälpt mig att bli fräschare! Man kan köpa ett kit på http://www.electrocigarette.se , om du testar som jag gjorde så kan jag garantera att du kommer bli nöjd ! Kram 🙂

 • Nanna skriver:

  Jättefin kappa!! Var kan man köpa den?

 • Mathilda skriver:

  Jag hoppas verkligen inte du tar åt dig av dessa sorgsna jäklar som klankar ner på dig. Du är världens snyggaste tjej, verkar otroligt smart, vettig och kreativ. Blir så jäkla trött när jag ser dessa personer som skriver saker för att trycka ner dig och få dig att tvivla på dig själv, så var bara tvungen att skriva något. Det är jobbigt att ha en massa avundsjuka efter sig, men då vet du i alla fall att du gör något rätt! Kram

 • Gabriella skriver:

  Skrämmande att så många unga tjejer verkar se dig som en förebild! Har du någonsin haft ett seriöst jobb? Något som inte mamma eller pappa fixat åt dig och som inte bara funkar att göra lite då och då när man själv känner för det? Att vara snäll och söt och köpa snygga kläder är knappast något som räcker för att bli förebild om man har något innanför pannbenet.

  • Elisabeth skriver:

   Skrämmande att se någon skriva så nedlåtande till en person som du inte känner, endast får se en liten del av – via en blogg- och om du följt bloggen så borde du dessutom vara medveten om den historik med bl a depression som finns. ”Seriöst jobb” kan vara i princip vad som helst som genererar inkomst på lagligt sätt och vad den kategorin ska innehålla är väl endast upp till individen att avgöra?!

   Så jag är övertygad om att Bianca använder det hon har innanför pannbenet – kanske något som även den/de som kommenterar borde göra innan åsikter spys ut i kommentarsfält…

 • bitte skriver:

  Verkligen skrämmande att se så många kommentarer som skrivs för att såra en ung tjej! Och jag har mycket svårt att tro att en vuxen kvinna, tillika en mamma, skriver så elakt. Gissar att elakheter skrivs av avundsjuka tjejer i Biancas egen ålder, som ännu inte kommit till insikt och mognat. Allt annat verkar MYCKET märkligt.

 • Issa skriver:

  Så jävla sjukt, ni som klankar ner på hennes val i livet gör ju enbart detta för att såra Bianca, och även om ni inte vill erkänna det så beror det antagligen på att ni själva tycker att ni kämpar så mycket men ändå inte kan leva lika ”lyxigt” som Bianca. Annars förstår jag ärligt talat inte syftet ? Alla får leva på sitt sätt , vi har alla olika förutsättningar i livet. Jämför er inte med någon annan. Och sitt inte och predika som att just ert sätt att leva är det enda rätta. Bara för att en utbildning tagit er dit ni vill så betyder det inte att det är rätt väg för exakt alla andra. Alla är olika. Låt folk leva på sitt sätt. För om ni har behovet att vara såhär bittra och taskiga så är det något som inte står helt rätt till. Fokusera på att fixa det istället för att klanka ner på andra människor.

 • Lisen skriver:

  Vilka bittra människor det finns. Orkar man verkligen ta sig tid att kommentera negativa kommentarer, gör något annat vettigt av livet istället kan jag tycka.

  Jag gillar verkligen din blogg och jag tycker att alla ska få göra precis det dom vill så länge man mår bra och det verkar du göra. Jag älskar de dagar du uppdaterar och du har sån snygg stil. Precis som alla andra skulle jag också vilja veta var man hittar kappan. Så sjukt snygg!

  Kram

 • Elli skriver:

  Tråkig stämning bland kommentarerna på detta inlägg..
  Men du har många kloka läsare som stöttar dig och som är tillräckligt mogna för att förstå att negativa och taskiga kommentarer inte hör hemma här! Vissa kanske inte är medvetna om att deras spydiga kommentarer om rätt val i livet och utbildning bidrar till klirr i kassan för dig Bianca. 😉
  Sålänge du vet vart du är påväg i livet så är det det enda som spelar någon roll. Och att vara 20 år gammal och veta exakt vad man vill med sitt liv är fasen inte lätt!

  Och egentligen ville jag bara fråga var toppen du har på dig kommer ifrån, har sett någon bild på den innan men du har inte berättat vart den är ifrån? Sjukt snygg hela du som vanligt!

 • anette skriver:

  Jag är mamma till en dotter,hon gick ut gymnasium och då ville hon inte alls jobba med det hon pluggat,jobbade lite här o där och spelar roll,när man är 19-20 så är det måååååååååååååånga som inte vet vad de vill.
  Hon har en familj som är ”känd” och lider vi av att hon inte gör si och så. Skärp er nu.
  Det är en fantastisk familj hela högen Wahlgrens tycker jag.
  Och om hon ser ledsen ut så kanske det beror på att de är särbo och alltid tufft att skiljas åt.

 • Camilla skriver:

  Det är ju underbart att en vuxen kvinna OCH mamma använder sin så otroligt viktiga tid på att läsa en 20 årings blogg. Inte nog med det, hon lägger ner tid och energi på att kommentera hur flickan ska leva sitt liv vilket hon anser sig ha ”patent” på. Använd tiden till att umgås med dina barn istället, då slipper du ju bli så upprörd över att hon inte jobbar eller pluggar. Det bästa är att hon tjänar in annonsintäkter på att just du läser bloggen och det vill du ju inte, det är ju inget ”riktigt” jobb, så för ditt eget bästa, och hennes, sluta läs!!

 • Lina skriver:

  Kappan!!!! Så fin! Vart är den köpt?

 • Emma skriver:

  Vart är toppen ifrån? 🙂 kramar

 • Vanessa skriver:

  Helt sjukt vad arg jag blir över att läsa vissa kommentarer här. Hur orkar man ens klanka ner på en 20-åring sådär? Men det visar bara hur avundsjuka och bittra människor kan vara. Fyfan för er, gå och spy ut era galla någon annanstans!! Och om man tycker att Bianca är en ”bortskämd” tjej, varför ens lägga ner tid på att läsa hennes blogg? Ägna mer tid åt dina ungar istället! Patetisk vuxen 28-årig kvinna som sitter och klagar på en 8 år yngre tjej som har hela livet framför sig. Alla vill kanske inte plugga i över 3 år och skaffa barn vid 22-års ålder. Alla människor är olika och vill olika saker.

  Om man nu är så jävla lycklig och perfekt, varför ens lägga ner tid på att skriva bittra och elaka kommentarer över internet? Herregud, fy skäms på er asså! Äcklas av människor som er.

  / En 20-årig tjej ifrån Göteborg som jobbar på lager, festar på helgerna, reser, umgås med familj och vänner, vet inte vad hon ska plugga till än (om jag ens ska göra det eftersom man kan klättra istället inom företaget), njuter av livet och inte tänker klaga som 28-åring på yngre tjejer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *