RELEASE BRUNCH

IMG_0006
IMG_9994
IMG_0010
IMG_0031
IMG_0008
IMG_0012
IMG_0007
IMG_0013

IMG_0015
Från Michael Bindefeldt event på Ett Hem förra veckan 

Hej på er! Såhär mysig lunch hade vi på Ett Hem förra vecka när det var release brunch för ” Fest Hos Bindefeldt” som även mamma och Sofia Wistam är med i. Såg ni programmet i torsdags?! Så fint program tycker jag 🙂

Sorry verkligen för världens sämsta uppdatering men senaste har jag tappat all kärlek till någonting känns det som…. Blir väl bättre snart förhoppnings vis 🙂

Puss!

3 reaktioner på “RELEASE BRUNCH”

 • Anna B skriver:

  *åh krya på dig underbara!! <3 <3*

 • Heléne skriver:

  Skärp dig! Bloggen är ju ditt jobb, som vissa så envist hävdar. Då kan man inte bara strunta i det för att man känner sig lite låg. Visar bara på hur omogen och oförmögen att ta ansvar du är. Förstår att hela din familj haft en tuff vecka med tanke på Theo, och jag kan inte ens föreställa mig den rädslan. Men din mamma kämpar på och sköter sitt jobb. Likaså Benjamin som ju varit i både tv och radio och promotar sin låt. Alla har vi dåliga dagar men i vuxenvärlden håller inte sånt. Av med offerkoftan!

  • Goldenrose25 skriver:

   Skärp dig själv, måste man vara så elak ? Mår man psykiskt dåligt så vill man verkligen inte göra någonting. Jag är glad att Bianca berättar öppet om det, hoppas hon snart ska må bättre. Har man aldrig mått psykiskt dåligt, så kommer man aldrig att förstå det. Du är inte tvungen att läsa Biancas blogg, det är hennes blogg och hon bloggar hur mycket hon vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *