SUNDAY BRUNCH

DSC03144
DSC03146
DSC03150
DSC03145
DSC03147
DSC03148
DSC03149
DSC03152
DSC03156

DSC03153
Lunch earlier today at Sofias place 🙂 

Tjenamårs på er! Sitter just nu i mammas loge på Göta Lejon och passar på att blogga lite medan hon är uppe på scenen. Alltid lika mysigt att vara tillbaka i mammas loge. Känns precis som när jag var en liten flicka igen 🙂

Tidigare idag så var vi hos Sofia som tillsammans med hennes man bjöd på super smarrig och fräsch brunch. Riktig trevlig start på denna söndag.

Tror jag faktiskt inte ska stanna så mycket längre till här, utan hade tänkt bege mig ut på stan. Har hittat den perfekta gråa kappan enligt mig (!!).

Vi hörs mer senare! Puss <3

Btw, ni har väl inte missat att jag är tillbaka på mitt matkonto @foodbyfamiglia ?? Där lovar jag massvis med smaskiga och inspirerande matbilder och framförallt, grymma recept på all pasta som lagas hemma hos oss.

4 reaktioner på “SUNDAY BRUNCH”

 • helena skriver:

  Hej Bianca! Du reser ju ganska mycket, så jag undrar hur du brukar tänka när du packar inför en resa? Vad tar du med dig, vad lämnar du hemma, hur många väskor tar du med dig etc? Vore roligt om du vill svara, eftersom att jag själv är ute och reser mycket och vill veta dina tankar inför en resa 🙂 Kram!!

  • biancaingrosso skriver:

   Hej 🙂 Jag reser lite då och då ja :). Jag är väldigt noggrann när det gäller min packning. Jag packar exempelsvis alltid med mig outfits så jag inte packar med mig ett par onödiga byxor/tröja eller whatever som jag inte har användning till.
   Jag tar oftast med mig 2 par byxor, någon kjol, några tröjor, 2 jackor, 2 väskor,2-3 par skor och sedan smink, hårdför, locktång osv…
   Sedan packar jag alltid ner assesoarer, smink & produkter som alltid använder hemma så jag inte står där i London tillexempel och behöver den där oljan för håret eller whatever.
   Jag har alltid en mellanstor resväska och ett handbagage där jag oftast har skor och tjocktröjor i för att ge mer utrymme i den större resväskan.
   Så mitt bästa tips vore nog att packa i tid och packa outfits, OCH ha på musik när du packar 🙂

   Gör inte som mamma gör, att packa 30 min innan taxin kommer och bara slänga ner 40 tröjor och inga byxor liksom haha.

 • Junitjej skriver:

  Så mycket gott!

 • Cassandra skriver:

  Hej Snygging!!
  Säg till om duhittarden perfekta grå kappan! Blirgalen förja letar men hittar ej denperfekt senvilljabara säga attdu är flawless!!☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *