PARTY SHOES ON (!!)

IMG_7141
IMG_7114

IMG_7138
Cafe Opera tonight! Time to put my party shoes on! Who´s joining me?!

Godkväll! Förlåt att jag inte skrivit av mig innan nu men var på ett roligt möte imorse och sen har jag varit runt på stan, ätit lunch med vänner och hittat nya höstjackan ifrån mitt älskade Zara som aldrig gör mig besviken. Ska visa er så snart som möjligt vad jag köpte idag om det är intressant??

Ikväll är Cafe Opera som gäller. Vi håller i NRJ Festival stora efterfest så förvänta er stor fest med roliga människor på plats! Party klackarna ska på och jag ska dansa. Men ikke dricka någon alkohol då jag ska på ett yoga pass kl 08.00 i stan imorgon bitti (!!!) Hur ska jag komma upp, haha!?

Angående ciggen på mellersta bilden. Jag är inte rökare (röker endast på fest) och uppmanar INGEN att börja röka då det varken är hälsosamt eller attraktivt! Inget jag står för så ni vet!

Vill ni upp på kvällens lista så mailar ni bara mig till [email protected] så fixar jag lista till 23.30 med fri entre 🙂

Puss vänner <3

 

10 reaktioner på “PARTY SHOES ON (!!)”

 • Anna skriver:

  Ja visa vad du köpt!! du har så bra stil 🙂 Skulle inte du kunna länka några snygga bomberjackor? Har försökt men hittar inte så mycket.. Älskar mörkgrönt och vidrött!

 • Jenny skriver:

  Visa gärna vad du köpt för jacka!!!:)

 • fidji skriver:

  Om man röker är man ju rökare…spelar ingen roll om det är fest eller vardag
  Det du drar in i din kropp är riktigt giftigt…och kan göra dig väldigt sjuk
  Just saying

 • Emma skriver:

  Tips på vad man kan klä ut sig till halloween när man drar ut & dansar? brukar du klä ut dig på halloween? 🙂

 • Lina skriver:

  Eftersom du röker så verkar det ändå vara något du står för?

 • Eva skriver:

  Så man får dricka när man jobbar annars? Feströker du så är du ju ändå rökare även om du kanske inte röker så mycket. Det leder ju ofta till mer tyvärr. Ha de fint 🙂

 • Jessica skriver:

  Hahaha asså folk måste skämta. Låt denna unga snygga människa röka om hon vill:) de förstör inte era kroppar bara hennes isf o hon bestämmer över den. Att stå för rökning och att gilla att göra det är två helt olika saker.

  Haha gö va du vill, det jag gillar med dig Bianca o de som gör att man inspireras:) blir ledsen över att du ska bli dömd för vad du än gör för du verkar vara så fin & ödmjuk

  • Hon påpekade ju rökningen själv i inlägget så då kan hon inte förvänta sig annat än att folk kommenterar. Folk får tycka precis vad dom vill, precis som du. Ingen hoppade på dig för att du tyckte det var okej.

 • Jag vill inte låta tjatig, jag älskar verkligen dig Bianca men trodde verkligen inte att du rökte, lite besviken över det. ”Feströka” låter ännu mesigare i mina öron än att vara ”rökare”. För då låssas man att man är bättre än ”rökare” men det är man inte. Du röker ju ändå och även om det inte är ofta så röker man. Och jag vet inte vem som skrev det men Bianca själv påpekade om rökningen och då kan hon inte förvänta sig annat än svar.

 • Sandra A skriver:

  Hej Bianca jag älskar verkligen dig och din blogg men jag trodde inte att du rökte, jag anser att det är din sak men jag hoppas att du verkligen tänker om och försöker sluta jag har två släktingar en som fick kol och avled efter att först fått syrgas plus att en annan släkting fick kol och tvingades sluta röka för att inte avlida i sjukdomen, men får medicinera resten av sitt liv för att kunna andas ordentligt, jag hoppas även att Pernilla som även hon rökte(kanske gör fortfarande) att även hon tänker om ni kan stötta varandra att försöka sluta, det är inte nåt positivt med rökning, även om du får i dig det mesta av röken så är det nåt som heter passiv rökning så även om man har vänner som inte röker eller möter någon annan så får dom personerna i sig röken med ofrivilligt, men det är din ensak jag hoppas bara att du tänker på din och din omgivnings hälsa ,finns så mycket annat roligt man kan göra för dom pengarna, ta hand om dig kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *