GIRLS NIGHT OUT

DSC03232
DSC03239
DSC03237
DSC03241
D4A7232-835x835

D4A7223-835x835
Rebecca Stella for dinner party 

I torsdags kväll var jag bjuden till grymma Rebecca Stella som lanserade sin nya klädkollektion OCH hennes nya sminkserie. Fasen vilken grym kväll det blev med god mat på Papas, shots var 20e minuter, framträdanden och en allmänt grym stämning. Längtar tills jag får hoppa in i min klänning, den är SÅ snygg. Dessutom testade jag hennes smink igår och jag fullkomligt ÄLSKAR det!!

Har fler bilder men det verkar vara strul med att just få upp dem så lägger upp dem alldeles strax så fort problemet är löst 🙂

Puss!

 

4 reaktioner på “GIRLS NIGHT OUT”

 • Pernilla skriver:

  Hej bästa Bianca!
  Ok du HAR världens coolaste liv!!! Jag vill också gå på massa mingelpartyn och allt vad det nu är! Jag är glad om jag får till en hyfsad nyårsfest 😉 Superroligt att läsa din blogg trots att jag blir en smula avis då och då! 😉

  Hoppas du har en fin helg,

  Tjingeling

 • Sabina skriver:

  Hon designar inte denna för Nelly, denna är helt hennes egna 🙂
  Kram på dig!

 • Elin skriver:

  Hej!
  Alltså Rebecca har lanserat sitt EGNA klädmärke och även sin egen sminkkollektion. Märket heter ”Rebecca Stella”. Det är ingenting hon har gjort med nelly…
  Kanske inte borde ge fel info till dina läsare så ville bara påpeka detta.
  Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *