IN THE CITY

DSC03272
DSC03259

 

DSC03261
DSC03267
DSC03274
DSC03275
DSC03273

DSC03277
Pants River Island // shoes Nelly.com //  sweather H&M // Bag Prada 

DSC03280

DSC03298
Haha Benjamin tyckte om denna jacka som vi andra tyckte vad A L L D E L E S för stor…

DSC03295
Day in the city with these two <3 

Hallå ifrån konditorit i Sturegallerian där vi befinner oss nu inväntar mamma, så jag passar på att blogga lite om dagen.  Älskar att vara med Linnea & Benjamin, vi har såååå himla roligt när vi är ihop. Extremt intern humör så att säga 🙂

Vi har gått runt lite i affärer, agerat Benjamins stylist idag och hittat kläder till Cancergalan som äger rum på tisdag där han ska uppträda (!!!) Vi har ätit lunch på Milles och gått lite mer i butiker. Jag hittade det ovan på mitt älskade Zara. Mycket stickat nu till vintern, men det är ju det ända jag går runt i när det blir kallt så fyller på varje år… har alltså egentligen alldeles för mycket stickat hemma.

Eftersom att det är internationella pasta dagen idag så ska vi självklart äta pasta ute till middag ikväll. Blir nog ”Den Gamle Och Havet”.

Ps. Följ mig på Snapchat Biancaingrosso1 för att se mer ifrån idag 🙂

Hörs senare, puss <3

4 reaktioner på “IN THE CITY”

  • tihi skriver:

    E det inte för många galor o för nära. Känns lite tråkigt med Tilde o dom andra man tror inte på det mer. Lidl har Barncancer fonden på gula knappen flaskinlämningen, panta till fonden. Jag ger på det ungefär 600 kr eller mer om året.

  • Lilly skriver:

    Åh vad fin jacka Linnea har! Vet du vart den är ifrån? Jätte bra blogg Bianca!! Kram

  • Fanny skriver:

    Vart är Benjamins flickväns jacka ifrån? Skit snygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *