FAMILY DINNER

DSC03303
DSC03301
DSC03305
DSC03302
DSC03304
DSC03309

DSC03308
So much love and laughter with this crew 

Asså ÅH vad jag älskar min familj. Det kunde jag inte säga för några år sedan kan jag säga. Då var det S T O R A bråk varenda jäkla dag, psykolog samtal hela tiden och en allmänt otrevlig och rent ut sagt vidrig stämning hemma. Men nu, NU verkligen njuuuter vi av varandras sällskap <3 Och det finns inga som kan få mig att skratta så mycket som min familj. De är verkligen mina bästa vänner!

Men på något sätt är jag glad över vad vi har gått igenom för det har fört oss där vi är idag. Om jag fick välja så hade vi alla bott i samma hus för resten av livet haha <3

Nu åter till musiken med Benjamin.

Tjenixen <3

 

2 reaktioner på “FAMILY DINNER”

  • emma skriver:

    Vad tror du det var som fick dig att ändra uppfattning om familjen? Upplever att jag är i samma sits som du var för några år sedan men vet inte hur jag tar mig ur?

  • tihi skriver:

    Benjamins flickvän blir sötare o sötare ju äldre hon blir, mognat. Heter hon Linnea väl? Ni slåss om vacker platsen. Falling in love är orden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *