FALL MORNING

DSC03320
DSC03326

DSC03321
Photos from a beautiful fall morning

Hejhopp och så var det onsdag. Känns som att dagarna bara rullar fram riktigt fort! Vaknade morgonen med en stor brunch med familjen då vi kom hem sent igår efter Benjamins framträdande på Cancergalan. Såg ni?! Tyckte galan var så fin och att vi fick ihop över 90.000.000 kr!!!!!! Benjamins framträdande var också sååå fint och jag såg hur nervös han var men han gjorde bra ifrån sig och låten passade perfekt in som ett fint avslut på kvällen 🙂

Såhär btw såg min fina morgon ut för några dagar sedan när jag och mamma tog en promenad runt vår fina sjö. Har massa mer bilder ifrån denna promenaden som skriker höst vilket jag älskar.

Nu sitter jag i sängen och skriver men ska alldeles strax hoppa in i en dusch och fixa mig för ikväll har mamma ett event i hennes butik MiNilla och de behövde lite extra hjälp och sen bär det av till Cafe Opera. Så maila mig till [email protected] om ni vill bli uppskrivna på listan 🙂

Hörs senare med bilder ifrån igår. Puss!!

 

3 reaktioner på “FALL MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *