SOON OFF TO….

12200866_686125628191327_1989944292_n
Soon we are off to Mauritius !!!! 

Då var det bokat och klart! Årets familjeresa bär av till inge mindre än….. Mauritius!!! Jag är helt jäkla överlycklig. Jag har velat åka dit sååå länge och nu äntligen bär det av. Vi har hyrt en fantastisk villa där nere nu i December och där ska det endast solas, badas, ätas och njuuuutas av värmen och upptäcka mer av Mauritius. Fasen va fett det ska bli!

SÅ om ni har några tips ifrån era egna upplevelser eller liknande så får ni GÄRNA kommentera i detta kommentarsfältet 🙂

 

 

9 reaktioner på “SOON OFF TO….”

 • Vi var där förra jul/nyår, Mauritius är helt fantastiskt! Åk runt och utforska ön med egen chaufför. Se vattenfallen, stränderna, ananasodlingar m m! Ni kommer ha det hur bra som helst!

 • Iva skriver:

  Ile Aux Cerfs är ett måste! En liten ö på östra sidan, helt sjukt fina laguner där!

 • tilt skriver:

  Den går lika bra med Dressman night club. Ett väldigt fint o annorlunda resnöje.

 • helena skriver:

  ååh, va roligt!! Hur länge ska ni vara borta? Kommer ni fira jul där? Vilka ska följa med? 😀 Ha det superbra!!

  • biancaingrosso skriver:

   Vi ska vara där i 10 dagar och kommer hem dagen innan julafton 🙂 Det blir jag, mamma, oliver, benjamin, theodor, linnea och Phillipe 🙂

 • Malin skriver:

  Varit där 3 gånger. Varav 2 gånger i Flic n Flac. Otroligt trevliga människor och vackert landskap! Vattenfallen, båtturerna till de vackra öarna omkring, krokodilparker och mycket mer!! Port Louis är dock inte speciellt häpnansväckande, men har mest varit omkring hamnen. Vart på ön ska ni? 😀 Hoppas ni får en superfin semester!

 • Irene skriver:

  wow lucky you!

 • Pernilla skriver:

  BIANCA!!! Det är mitt drömresemål!!! Jag är inte så stor så jag kan lätt få plats i en stor resväska om jag ringlar ihop mig, funkar det? 😉 Nä men seriöst, guuuud så härligt!!! Underbart att din pojkvän ska med också. Nu blev jag genast sugen på att själv gå in och kika efter en liten bad-&solresa! 🙂

  Trevlig lördag 🙂

  Kramar Pernilla

 • Nathalie' skriver:

  Hej Bianca,
  För det första, tack för en grymt härlig och ärlig blogg. 😀 För det andra, vilken semester ni kommer få! 😀 Så himla härligt med lite sol och värme i detta höstmörker. 🙂 Nu till det tredje, vi funderar på att åka utomlands i vinter måste bara komma fram till vart vi vill haha (står och väger mellan Mauritius, Maldiverna och Cuba). Blev lite nyfiken på vilka ni bokar igenom och om du har något tips på vilka som har bra resor och till ett helt okej pris. 🙂 Tänkte att du kanske har lite koll eftersom ni reser då och då. 🙂

  Återigen tack för en bra blogg och fortsätt vara den fina och självständiga person du verkar vara, ha det bra! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *