FOOD <3

DSC01917
DSC01918
DSC01919
DSC01923
DSC01920

DSC01924
My boyfriends mother makes the best food ever!!! 

Jag har ju helt glömt att visa er dessa bilder ifrån en DUNDERMIDDAG hemma hos min pojkvän i somras!!! Asså detta var så gott att jag small av. Har ju sagt förut att Phillipes mamma är en jäkla mästare i köket. Hon har verkligen lagat mina nya favvo rätter! Det är det negativa med att jag och Phillipe numera har distans förhållande i London istället, att jag inte får åka till Göteborg och äta henne goda mat haha. Jag menar SER NI hur mycket gott?!??!?!

Nu ska jag in till stan och käka middag med Linnea innan bion 🙂 Puss!

4 reaktioner på “FOOD <3”

 • Tess skriver:

  Hej underbara Bianca!
  Tycker sååå mycket om att läsa din blogg och tycker dina bilder är fantastiska!
  Jag undrar var du köpt en blus som jag såg på din Instagram, vill så gärna veta. Jag menar den gråa kortärmade blusen med typ pärlor och strass i halsringningen och ner på ärmarna. Bilden är från februari, så den är en bit ner i flödet ☺️ Hade varit så glad om jag fick tag på en sån blus!
  Kram☺️

 • Lisa skriver:

  Härligt att se så mkt vegetariskt 🙂

 • Karin skriver:

  Varför inte? Ring henne och säg att du vill spendera lite tid med henne också. Hon hade nog blivit jätteglad om du ville åka till gbg bara för spendera tid med henne i 1-2 dar. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *