CRYSTAL CLEAR IS OUT!!!!!

12270595_691101137693776_2065250218_n
Benjamins new single Crystal Clear is out now on Spotify and Itunes!!! 

Ni har väl inte missat min begåvade lillebror va?! Idag var en stor dag för han släppte nämligen hans nya och andra singel CRYSTAL CLEAR !!! Som ALLA andra av hans låtar så absolut äääääälskar jag även denna!!!! Den är genialiskt! ÅH asså jag inte vänta längre, vill bara att ni ska höra ALLA låtar som han gör!!

Så in på Itunes och Spotify och lyssna på den! Det är en riktigt arena låt med en mäktig refräng. Behöver inte säga hur stolt jag är va?!?! Ni förstår nog haha <3 Så ta upp mobilen NU och ladda ner!!! <3

<3

1 reaktion på “CRYSTAL CLEAR IS OUT!!!!!”

 • Anna skriver:

  Hej fina du,

  Hörde Crystal Clear förra veckan – vilken låt! Och vilken talang din bror är/har!
  Ska bli kul att följa hans musik utveckling.

  Kram,
  Anna i London.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *