SOON

Club_Med_Logo16-910x682

Club-Med-La-Plantation-Private-Villa-Private-Pool-Private-Entertaining-Area-910x415
club-med-mauritius-910x362
Paradise <3 

Alltså jag tror inte ens jag har förstått vilket vackert ställe vi ska till när vi åker till Mauritius!!! Här ska vi alltså bo, i detta hus ovan!! En himla dröm att få bo där!! Vi åker ner med Clubmed som erbjuder dessa fantastiska resor på deras hemsida.

Och som om inte huset i sig är en dröm, Mauritius är ett paradis, så ska vi ha en egen kock och butler där varje dag som lagar frukost, lunch och middag till oss!! Även massörer och annat <3 Alltså kan detta bli bättre?!?! Jag tror detta kan bli våran bästa resa någonsin som vi kommer få uppleva…! Kan inte ens vänta längre!

Dagen har sett ut så med att den började med en promenad med Dino, sedan in till stan för ett jätte roligt och spännade lunch möte och snart är det dags för dagens 2 möte. Sitter på Fresco och snackar med er och checkar av lite på mailen. Så mycket spännande och roliga saker på gång och jag älskar att det är så mycket varje dag nu med bloggen och annat, SÅ KUL!!! Gör mig bara riktigt peppad på att göra bloggen ännu bättre 🙂

Nu bär det av till nästa möte. Hörs senare <3

3 reaktioner på “SOON”

 • Malin skriver:

  Så underbart det ser ut. Blir allt lite avis, men själv så åker jag till Los Angeles på söndag så jag ska inte klaga! Hoppas din fredag varit bra, kram<3

 • Anni skriver:

  Får ni billigare resor/hotell när ni är iväg om ni bloggar om resemålet? Hur mycket billigare isåfall?

 • Nelly skriver:

  Meen så mysigt. Dör av avundsjuka. Här är det minus 10 grader och en resa till östafrika låter verkligen inte helt fel..
  Njut! Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *