IN TWO DAYS…..

IMG_2062
With the awesome Josefine at my place the other day  

På måndag händer det grejer här på bloggen 🙂 Kan ni lista ut vad?? Det har med denna bruden att göra iallafall… Fyfan va skön och härlig hon är, asså påriktigt min typ av människa som jag diggar starkt!!

Nu sitter jag med en skål med frukt i köket och äter en sen frukost. Första dagen denna vecka som jag inte har någon stress, inga möten eller något inbokat. Jag älskar ju när dagarna är fulla med saker att bocka av, men också sådana här dagar när man får ligga kvar i sängen lite extra framför tvn och kramas med Dino, äta en lång och mysig frukost framför våran underbara utsikt över sjön, ta en långpromenad och se vart dagen går. Tror inte jag ska göra mer än att kolla serier och dra till gymmet idag för ikväll står barnvakt igen för barnligan. Myshelg delux!

Puss!

 

3 reaktioner på “IN TWO DAYS…..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *