EMILIO INGROSSO DOCUMENTARY

Ända sedan jag var en liten flicka så har jag sett min pappa sitta där framför flygeln. År efter år efter år… Varesig det har varit hemma, på en restaurang eller i en hotell lounge. Där det finns ett piano,där finns han. Där sjunker han ner och blir ett med pianot, där känner han sig som mest hemma, där kommer han som närmast sina känslor och det är där, just där han blir den Emilio Ingrosso som jag älskar och ser upp till så mycket. Det är där han skapar hans magi! Och det är där jag har min absoluta favorit plats i hela världen, sittandes framför pianot med pappa som spelar hans underbart vackra och känslofulla låtar.

DSC01093
IMG_6531

Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som fått bli inspirerad på detta sätt, detta enkla och fina sätt. Inget krims krams, ingen sång, ingen text, ingen film till. Bara en man i ett rum som försvinner ner i hans låtar och som låter dig försvinna med honom där du skapar Din egen film och Din egen text. Det är bland det vackraste och mäktigaste jag vet.

Hans musik är ren magi och går rätt in i hjärtat. Och sen att jag då vet hur mycket känslor och minnen han lägger in i låtarna när han sitter där vid pianot och skriver gör det bara ännu mer mäktigare och vackrare.

Men mäktigaste av allt är hur folk relaterar och reagerar till hans låtar. Hur dem skapar sin egen film i huvudet utifrån deras egna historier när de lyssnar på hans musik. Hur ytan försvinner och själen kommer fram. Hur känslor som de kanske inte ens visste att de hade dyker upp, allt tack vare hans musik.

DSC01290

Det är hans musik som hjälper mig på att lära känna mig själv. När jag sitter där och mår dåligt nere vid havet och tänker på allt som hänt/händer i mitt liv. Det är då hans musik som gör att jag kan få släppa ut alla tårar jag har och bara få gråta hejdlöst för mig själv.

Eller när jag är som lyckligast och går en promenad med hans musik i lurarna. Det är då hans musik som gör att jag minns hur lyckligt lottad jag är som har allt jag har, mina vänner, min familj, min passion och allt där till. Som gör att jag tänker efter lite, stannar upp mitt bland allt kaos och stress och bara kopplar av och njuter av nuet.

Hans musik helt enkelt får fram alla sidor av mig och det är jag evigt tacksam för.

DSC03326

Denna video får ni förhoppningsvis se en glimt av det. En glimt av hans passion och kärlek till det han gör, en glimt av vår kärlek och stolthet till han och hans musik. En video till för att inspirera och visa folk vilken otroligt begåvad man min pappa är och alltid varit. Men främst för att visa er några av dessa låtar som jag så länge pratat om som ligger oss alla så nära hjärtat och som är så otroligt mäktiga, vackra, ärliga & briljanta.

Så kul också att jag och Benjamin fick vara med och dela några ord om våran kärlek till hans musik <3

Ta några sekunder nu SNÄLLA SNÄLLA och titta på denna video. Ni kommer förstå bättre då vad jag menar 🙂

 

28 reaktioner på “EMILIO INGROSSO DOCUMENTARY”

 • Maja skriver:

  Jag blev tårögd när jag tittade på denna video❤️ Så underbart fint!

 • Åsa skriver:

  WOW.. Älskade Bianca! Vilken hyllning till din pappa. Jag håller med dig i precis allt du skriver. Du har verkligen ”fångat” honom i din text. Ni är ju hekt knasigt begåvade i familjen.. Allihop! Även om dina bröder syns mest och du är så fin att alltid hylla dom, så skulle jag verkligen vilja SKRIKA ut till alla och berätta hur magiskt begåvad DU är Bianca. Vi får se bilder av den mest bedårande och vackra unga kvinna här. Vi får följa dina steg, din mat och vad som händer i ditt liv. Underbart! Men ingenstans kommer det fram vilken oerhört duktig sångerska du är, att du rör dig och dansar som Beyonce, har en sjuk koll på varenda ton i musiken och vet och känner av minsta trend och stil. Du är helt enkelt världsbäst Bianca. Vi hade ju lyckan att få höra dig och Benjamin spela och sjunga på vårt bröllop. Jag svär att det var en av dom mest känslosammaste stunder i mitt liv. Jag kommer alltid att minnas det! Du är en stor talang du oxå Bianca! Glöm aldrig det! Älskar dig! ❤️❤️❤️

 • Lovisa skriver:

  Så himla fint skrivet!

 • Mia skriver:

  Kärlek, så vackert berörde mig djupt

 • Pernilla skriver:

  Vad vackert !

 • Eva skriver:

  Jätte fint skrivit och videon var så fin på alla sätt. Måste va lite jobbigt att ha pappa långt bort men samtidigt ett land att åka till. Det är ju så fint där nere. Och du är en sån fin människa dina föräldrar ska vara så stolt över dig ! 🙂 🙂

 • Amko skriver:

  Vilken fin bild med Dino. Ser ut som en hjärta I stenen med en hund I. Du e mer än du tror.

 • Maria skriver:

  Du är så lik din vackra pappa! Underbar musik… Finns de på cd att köpa?

 • Susanne skriver:

  Såå vackert!

 • Monica skriver:

  Mycket vacker musik din pappa spelar och vackert du skriver om din pappa. Skulle gärna vilja köpa hans CD, finns den?

 • Anna skriver:

  Åh, sååå fint inlägg om din pappa…
  Ska titta på videon också.

  Önskar dig en fin vecka!

  Anna i London

 • Karin skriver:

  Så vacker du är Bianca! Verkar vara väldigt vacker musik också, älskar piano det är något magiskt och känslosamt över det 🙂

 • me skriver:

  Wow jättebra musik….. Så duktig din pappa är…. Världen behöver mera lugn musik tycker jag så man kan värva ner…inte bara dunk dunk musik…. och kan stanna upp och inte fly från sina känslor och tankar

 • Suus skriver:

  Tårar trillar….

  Vilken underbar musik & vilken fantastisk hyllning till din pappa.

  Blev oxå väldigt berörd av det Åsa skriver här i kommentarerna. Önskar att vi får höra din sång en dag.

  Tack vackra Bianca för allt du delar med dig av
  ❤️

 • Malin skriver:

  Hans musik var verkligen harmonisk att lyssna på, har aldrig lyssnat på Emilios musik innan. Finns den någonstans att ladda ner? Fin hyllning till din pappa 🙂

 • Anna skriver:

  Fantastiskt!!
  Så fint du har skrivit dessutom, så uttrycksfullt!
  Ni verkar ha ”många hemliga begåvningar” i familjen som väntar på/har väntat på att släppas fram.
  När är det din tur Bianca? 😉

 • Anna skriver:

  Hittade just denna fantastiska låt:

  https://youtu.be/h2BLP66ZR3I

 • Anna skriver:

  Hittade en till låt – ännu mera fantastisk.
  Hade ingen aning om att din pappa var en sådan duktig musiker!

  https://youtu.be/h2BLP66ZR3I

  Finns musiken utgiven?

  Kram!

 • sari skriver:

  åhh bianca ,han älskar värkligen musik och spela det kan han
  sttolta på bara det förstår jag

 • Emmelie skriver:

  Har inte Oliver någon kontakt med er pappa?

 • Emma skriver:

  Halloj!
  Vill säga att jag har lyssnat på Benjamins låtar nu. Så SJUKT bra!!!! Alltså vilken begåvad kille! Snälla hälsa han att han får aldrig sluta! Han är så BRA!!!!…Lyssnar i hörlurar nu. 😀 Grym!!!!!!!

 • JuliaRo skriver:

  Förstår vad du menar❤️
  Min själ dansade i varje låt.
  Vilken talang din far är och Benjamin ❤️
  Vilken rik kvinna du är ❤️
  Vilken rik familj ni är ❤️
  Vilken kärlek från djupet till höjden. Underbart, fantastiskt och magiskt. Förstår att din far och mor fann varandra ❤️ Två så vackra själar och sen fick er vackra diamanter ❤️
  Ni strålar alla vidare fast livet är mörkt och tufft strålar eran familj och eran kärlek igenom allt mörker och ut till oss andra ❤️❤️❤️
  Tack ❤️❤️❤️
  LOVE❤️❤️❤️

 • Loforen skriver:

  Det är ett hav av ackord inga texter o ingen slinga av entonig fjant melodi, mer som en havssnäcka som brusar utan att störa.
  Men det med att liksom hyllar andra som många gör på nätet är lite trist för varje person har nån talang ju.
  Alltså inte ens farsor som du utan alla dessa fjant konto med halvnakna modeller med 200 000 till flera miljoner som älskar dom.
  Tänk om familjerna tog hand om de sina som du nu ger farsan credit. Vi är ett väldigt surt folk med känsliga surror i huvet som lever ensamma och gnäller på varandra.
  Där för känns det kul när nån verkligen tar erfarenheten i hand o hyllar den.

 • Moster Py skriver:

  Håller helt med Åsa! Snälla Bianca kan du inte ge ut en en CD med låtar du också! Du är mycket begåvad! Du har hyllat andra under lång tid nu är det din tid att bli hyllad!! Vi är många som väntar!!

 • Helena skriver:

  Ohh älskade det klippet du la ut om din pappa o vill såå gärna höra mer… blev så rörd. Var kan jag höra mer 🙂

 • Sarah skriver:

  Så otroligt vackert, blev så rörd:)

 • GC skriver:

  Så vackert du skriver och så fin film. Så mycket kärlek. Vilken fin pappa du har och vilken fin dotter han har. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *