GIRLS NIGHT OUT

Dinner at Primo with my girls and N1ceCompany. Photo cred: Fredrik Wasting 

Alltså vilken kväll!! I samarbete med N1ce Company, ni vet isglassarna med alkohol i som min kusin Sebastian varit med och tagit fram?! Isglassen funkar inte bara utmärkt på sommaren vänner. Lägg i glassen i ett champagne glas, fyll på med lite champagne, låt glassen smälta lite och du har helt plötsligt världens godaste drink (!!)

Jag fick anordna en hel kväll med brudarna och vi började kvällen självklart med lite mat på Primo. Primo är en italiensk restaurang som ligger precis vid Odenplan. Har aldrig ätit där innan men blev verkligen glatt överraskad att den överträffade alla mina förväntingar. Speciellt deras pasta con funghi di stagione, en krämig champinjone pasta med tryffel i MUMS!!

Måste göra sådana här kvällar oftare. Perfekt start för en grym kväll!! Efteråt drog vi till mitt älskade Cafe Opera och dansade hela natten lång, men mer bilder därifrån får ni senare 😉

Puss!!

4 reaktioner på “GIRLS NIGHT OUT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *