HAIR & FACE PRODUCTS

My fave products for my hair and face 

Tänkte visa er vad jag använder för mitt hår och ansikte just nu. Jag byter ofta produkter lite emellanåt men dessa har jag tyckt så mycket om och de har gett sådan positiv effekt på mitt hår och hy att dem har fått stanna kvar i hyllorna 🙂

Här är produkterna jag använder :

1. Leave – In hårolja ifrån Derm Organic som jag använder i hela håret men främst topparna. Ger mjukhet, lyster, skyddar håret & rikt med omega 6.

2. Aloe Vera Gel som jag använder när jag har riktigt torr hud. Denna gör då susen! Även perfekt för klåda, insektsstick & solsveda.

3. Primer ifrån Lernberger Stafsin (finns på Åhlens) Primern använder jag efter tvättning av håret och har i det när det är fuktigt. Den stärker, skyddar, reder ut och förbereder håret för styling.

4. Torrschampo ifrån Lernberger Stafsin. Denna är helt otroligt, speciellt för oss brunetter. Ger håret extra volym & struktur samt ger en matt finish och fräsch känsla mellan schamponeringar. Den är lätt och blir inte allt för tjock i håret utan ser otroligt naturligt ut.

5. Texturising spray ifrån Original Mineral. Mitt hår är väldigt mjukt efter hårföning så jag behöver denna textur sprej i håret för att hålla stylingen kvar en längre tid. Den ger en tjockhet till håret, shine utan att den tynger ner och helt enkelt perfekt för blowdrying och styling med locktång exempelvis.

6. Cleansing Gel ifrån Dermalogica. Denna avsminkningsgel är helt fantastisk. Den balanserar ph-balansen i kroppen vilket gör att svullnad, flottigheten och finnar kan försvinna, det har det gjort för mig iallafall.

7. Skin smoothing cream ifrån Dermalogica. Kan verkligen rekommendera produkter ifrån Dermalogica. Den återfuktar torr hud, balanserar ph-balansen, rikt med C & E vitaminer. Bästa krämen jag någonsin haft!!

 

2 reaktioner på “HAIR & FACE PRODUCTS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *