STRUGGLE

 

Assssssssså jag är såååå frustrerad!! Haha segt sätt att börja detta men har suttit sedan 16.00 idag och försökt få upp ett blogginlägg. Ni vet frustrationen när datorn bara står och skrollar…. I R R I T E R A N D E !!! Och sen att den skrollat i över 6 timmar….Blir galen haha!! Men nu fick jag över 1 bild iallafall.

Jag håller fortfarande på att få upp outbilder ifrån 2 veckor sedan. Även dem bilder har inte gått att skicka ifrån Linneas dator!! Vi har försökt så många gånger nu i 2 veckor och det GÅR BARA INTE!!

Har helt enkelt haft otur med ALLT idag… Vaknade alldeles försent, missade tåget, missade sedan bussen, datorn har fuckat, jag går på juice cleansen och är allmänt grinig (haha), datorn funkar inte IGEN, bussen får stopp på bron, jag är hungrig som fan…. haha jag är så bitter idag!!

Nu ska jag sätta mig och tvinga in dem här bilderna på min dator för dem är så snygga (tack vare Linnea som är grym fotogra

 

1 reaktion på “STRUGGLE”

  • Molly skriver:

    Fina Bianca!!
    Jag älskar hur mascaran blir på dina fransar, men du har väl inte ”better than sex” mascara på? När jag har det så får jag tjocka, ihopklumpade ögonfransar! Vad har du för mascara? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *