15% OFF DANIEL WELLINGTON WATCHES

 

Pants Topshop // Sweather Massimudutti // Shoes Angela C // Bag Michael Kors // Jacket Twist And Tango // Hat Club Monaco 

Photos taken by Linnea Widmark 

ÄNTLIGEN ÄR BILDERNA HÄR!! Detta hade jag på mig för ca 2 veckor sedan. Älskar faktiskt allt med denna outift. Mina favvo byxor, favvo skorna, favvo hatten, nya favvo väskan och framför allt min nya älskling klocka ifrån mitt favvo märke när det gäller klockor faktiskt, nämligen Daniel WellingtonJag menar hur snygg är den inte?? Stilren och enkel men ändå fräsch och chic liksom, exakt så som jag gillar det! Hemsidan hittar ni HÄR 

Utmärkt present nu till julen till någon om ni inte har kommit på en present till din syster, mamma vän, pojkvän, bror… Dem har klockor till alla 🙂 Klockor kan ju vara den snyggaste accessoaren på armen och det jag älskar mest med just Daniel Wellington är att dem är så stilrena och passar till alla typer av outfits. Här ser ni ovan hur jag personligen väljer att styla den men som sagt, funkar till det mesta. Har på min svarta och mörkbruna varje dag <3

Jag har fixat en rabatt kod till er nu!! Om ni uppger koden ”BIANCA” så får ni 15% rabatt på ALLT fram till 15 Januari! Hur fett?!

Puss!

 

 

4 reaktioner på “15% OFF DANIEL WELLINGTON WATCHES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *