BREAKFAST IN PORTALS

Our breakfast last week 

Godmorgon! Juldagen och allt 🙂 Såhär mysig frukost hade vi förra veckan när hela stora gänget gick ner till Portals och avnjöt en super god och enkel frukost bland blå himmel och fullt med palmträd. ÄLSKAR BLÅ HIMMEL OCH PALMTRÄD!!! Får verkligen inte nog haha!!

Men igår var det jul alltså, hade ni en mysig julafton?? Vi hade verkligen en underbart mysig jul igår. Även fast vi var i ett annat land där solen sken ända fram till 19 på kvällen så hade vi julkänsla här hemma med pyntad julgran, mycket ljus och annat pynt och självklart massvis med julmat 🙂

Dock blev vi ALLA sjuka igår med grova förkylningar och lite feber här och där, så vi tog det väldigt lugnt med fokus på mat, musik, chill i soffan framför tvn och softa samtal däremellan. När klockan gick mot 23.00 så började vi öppna presenter haha….

 Nu ska vi fixa oss för vår sista lunch här med familjen inne i stan. Åker hem imorgon 🙁 Tiden har gått alldeles för fort!

Puss!

1 reaktion på “BREAKFAST IN PORTALS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *