BLOGGERS LIFE

Lunch at Ichaicha yesterday, one of my favorite lunch spot here in Stockholm. Borrowed pics from Linneas blog HERE 

Såhär såg det ut igår när jag, Benjamin & Linnea åt lunch på vårat favvo ställe Ichaicha (okej 1 av våra favvo ställen) i Stockholm. Jag tog en kyckling med zuccini nudlar & teriyakisås, mums! Och självklart ska detta dokumenteras till blogg/instagram haha!

Något som stör mig otroligt mycket är att min riktiga hårfärg A L D R I G blir bra på bild. Det blir antingen gult eller rött när kameran kommer fram haha! Så irriterande!!

Om ni undrar så ligger stället inne i Mood Gallerian på 2:a våningen, och det är verkligen super gott kan jag lova! Billigt, du får maten på mindre än 2 minuter, du kan välja hur många kalorier din rätt ska innehålla helt själv & smakerna är gudomliga <3

Nu har vi precis dansat klart här och jag ska hitta på något nu efter, vad det blir vet jag inte riktigt ännu. Kanske in till stan för att köpa en ny almanacka, dra till gymmet och fortsätta träna där, träffa kompisar på fika eller göra nåt helt annat haha.

Ses här sen. PUSS!

13 reaktioner på “BLOGGERS LIFE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *