MONDAY FEELINGS

Old photo from the premier party for N1ce ice creams 🙂 

Jag vet inte varför denna bild ger mig så mycket längtan till sommaren haha, men det gör den iallafall! Är SÅÅ trött på kallt, blåsigt, regnigt & snöigt väder nu :/ Kan det inte bara bli sommar så man slipper se ut som ett vandrade lik, gömma sig under massa kläder & knappt kunna gå ute haha.

Vill bara hänga runt på massa uteserveringar, dricka ett kallt glas rose och umgås med vänner <3 Äta packnings i olika parker, bada, gå på dagsfester, åka båt…. ÅH fick pirr i magen nu haha!

Dessutom älskar jag hur mitt hår får färgen jag alltid velat ha när det blir lite solblekt 🙂

Godmorgon btw! Jag har precis kommit hem ifrån en morgon promenad med Dino & nu ska jag hoppa in i en dusch, sedan blir det frukost & efter det vidare till danslokalen för att trääääna!!

Visar min dag igår i bilder senare. Puss <3

3 reaktioner på “MONDAY FEELINGS”

  • Lina skriver:

    Längtar också! Är annars en riktig höst/vintermänniska men av nån anledning så längtar man efter somarn extra mycket nu! Kan ju iofs bero på att år 2015 är året vi varken hade sommar eller vinter, haha. Kram!

  • anna skriver:

    Gillar din blogg skarpt! Älskar jumpsuits, varifrån är denna? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *