PICS FROM FRIDAY

En bild ifrån min loge som jag delar med Isabel, Nassim & Toni och våra dans partners <3

Sminkrummet är nog mitt favvo rum haha! Där får jag koppla av nerverna lite och bara njuta av att bli lite piffad.

Jag, Alex & Toni ställde oss ute i solen ett tag och njööööt av det underbara vädret!

Herregud vad roligt jag har med dessa två!!!

Direkt efter vår dans!!! Kan fortfarande inte beskriva den magiska känslan!!! Kände mig så fin i min vackra klänning!!

Tre bilder ifrån efterfesten med dessa två underbara kvinnor! 

Här har ni lite bilder ifrån i fredags. Hela dagen var sjukt stressig och alla hade bråttom någonstans hela tiden så hann inte ta sådär jätte mycket bilder, men dessa är bättre än inget iallafall 🙂

Som sagt, hade en underbar fredag och jag njöt hela dagen. Vi kom dit runt 08.30 på morgonen för lite kamerarep med kläder, smink, genrep och sedan live sändning. Under pauserna tog vi lite promenader i solen, hängde i logen, satt i kafeterian och fikade eller åt mat, tränade allt en sista gång etc…

Efter livesändningen var det lite intervjuer på plats men sedan fick vi byta om till festkläder för att dra till efterfesten. Där hängde jag mest med underbara Jessica som kan vara en av de skönaste människorna jag träffat! Vilken kvinna <3 Efter det drog jag med lite vänner till Cafe Opera och dansade tills jag hamnade på Max och åt lite mat för att sedan åka hem och SOVA!!

Godmorgon förresten. Jag vaknade lite senare idag än vanligt (har ju gått upp 07.00 varje dag senaste 2 veckorna) men det var bara skönt. Behövde sova länge inatt. Sitter just nu och käkar lite havregryns gröt samtidigt som jag kollar bilder, mailen och skriver till er 🙂

Nu ska jag in till stan och göra lite grejer och sedan är det raka vägen till träningen och träna hårt till nästa veckans dans. Sååå svår dans men jag ska göra mitt bästa!!

PUSS <3

 

4 reaktioner på “PICS FROM FRIDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *